Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada na zlosc czy mozwile?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Jestem facetem i mam pytanei do Was zebyscie mi wyjasnily jedna sprawe. Bylem z kobieta 1,5 roku wczesniej krecilismy i troche sie klocilismy z mojego powodu bylem zimny- faktycznie tak bylo, moja ukochana miala kontakt z przypadkowym mezczyzna doszlo do dotykania intymnych okolic twierdzi ze to z zemsty i ze nie odczuwala satysfakcji. Czy to mozwlie? Czy wy kobiety tak potraficie? czy to zwykla sz... jest?

Gość gość
jezeli byles zimny to oczywiscie ze to mozliwe. kobieta potrzebuje poczucia bezpieczenstwa i ciepla. zrobilabym to samo co ona

Gość gość
A Ty tak potrafisz? Jak było jej z Tobą tak źle, to mogła to zakończyć.

Gość gość
To znaczy, że my też możemy chodzić na boki kiedy jesteście zimne. Świetnie.

Gość gość
sluchaj zwiazek polega na tym zeby dwie sosby sie szanowaly i dobrze sie ze soba czuly. Nie napisalam ze zrobila dobrze i miala do tego prawo. jednak rozumiem jej motym. jezeli jedna strona zwiazku daje 100 procnt z siebie a druga nic i jest zimna no to po co ze soba byc? nie zerwala bo albo jest Z Toba z przyzwyczajenia albo nie chce byc sama i boi sie ze sobie sama nie poradzi. a To ze to tu pisze nie znaczy ze wszystkie kobiety takie sa. Ja bym zerwala zanim bym zdradzila.ale kazdy jest inny

Gość gość
Tak, to jest mozliwe. Sama to zrobilam jako zemstwe. Moze to glupie, ale mi nieco ulzylo.

Gość gość
Kobieta skrzywdzona to najgorszy wróg.

Gość gość
A czulas wtedy podniecenie?