Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ladna to zaraz wredna?Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość
Nie umiesz sie obronić? Czy coś zrobiłaś? ;)

Gość gość
Uroda niczego nie gwarantuje… Jasne łatwo złapać faceta, może nawet jakiegoś super wypasionego, ale żaden normalny facet nie będzie chciał spędzić życia z egoistyczną księżniczką o paskudnym charakterze. Potem znajdzie się inna, z lepszym charakterem i skończy się wielka miłość. Mało to przypadków, kiedy facet zostawia atrakcyjną żonę dla babeczki, która wydaje się nie mieć urodowego startu do tej pierwszej? Widocznie liczą się też inne rzeczy.

Gość gość
zgadzam się z Tobą, podobnie jet z wagą… osobie z nadwagą nie powiesz, że jest gruba bo to jest uważane za nieuprzejmość. Ale szczupłej osobie już wszyscy powiedzą, że jest wychudzona, a to może byś równie nieprzyjemne, kiedy ktoś ma kościstą sylwetkę i jej bardzo nie lubi.

Gość gość
gość dziś ja jeszcze nie spotkałam takiej sytuacji jaka ty opisujesz bylam w gronie tych brzydszych osób które bały sie odezwac, byly ciche, spokojne i byly przez innych wyzywane i odpychane, a nauczyciele za przeproszeniem g****o pomagali bo jak nas dreczyli tak dręczyli, nic rozmowa nie dawala, bo ladny wysmiewal taka brzydka Kinge przy calej klasie i wszyscy sie z niej smiali i wychodzilo tak ze taka Kinga przyjaciół nie miala, jedynie znajomych którzy mieli na tyle empatii i rozumu ze nie patrzyli na wyglad a to byly przewaznie osoby ktore same byly brzydkie albo przecietne

Gość gość
Jak widzę te lale z gimbazy teraz na fejsie to mam niezła bekę ;) Obcięły swoje "piękne długie włosy", nie noszą spódniczek, z bachorami, jednej synek ma autyzm ;) to chyba po głupiej samotnej mamusi :D szybko wyszło za maź, ale nie najlepiej.....

Gość gość
Autorka sie nauczyla, ze za być może ładny dziob jej wszytko wolno.....

Gość gość
No ja tez jestem mila dla ludzi,niewazne czy sa brzydcy czy ladni itd.Naleze do tych ladnych i nieraz doswiadczylam chamstwa ze strony tych brzydkich.Wtedy unikam takich osob.Ale jak widze,ze chce ta osoba mi wejsc na glowe,to tak samo jak ktos napisal,potrafie byc wredna.

Gość gość
19.24 Otóż to. Nie można powiedzieć ze jest brzydki , ze jest gruby bo może mu być przykro albo się obrazi a chudemu już wolno. A to ciekawe??? Na to wygląda ze grubych i brzydkich trzeba szanować a chudym, ładnym, szczupłym trzeba dokopać. Jak idzie ładna dziewczyna w mini i szpileczkach to dla takich jest od razu dzi/wka , ładnie umalowana- zrobiona, sztuczna Dla brzydkich i grubych nikt nie może lepiej wyglądać bo od razu ale... trzeba zawsze coś wyszukać:)

Gość gość
gość dziś Autorka sie nauczyla, ze za być może ładny dziob jej wszytko wolno..... x Taak ?A gdzie to niby wyczytales/as ?

Gość gość
właśnie że jest odwrotnie, nie raz to zauważyłam, naprawdę ładne kobiety są miłe i sympatyczne a te brzydkie są wredne z charakteru. może to wynika z kompleksów, niezadowolenia z siebie, zazdrości.

Gość gość
Ładne osoby maja powodzenie i taryfy ulgowe. Musicie być brzydkie :D

Gość gość
Ładny i szczęśliwy człowiek nie musi się dowartosciowywać wygarniając brzydkiemu brzydotę a brzydki wręcz przeciwnie. Zazrdrość jest silniejsza od brzydoty, a później dziwią się nikt ich nie lubi. I finał jest taki ze brzydki nie dość ze jest brzydki to jeszcze samotny a samotny jest złośliwy

Gość gość
Ładny i szczęśliwy człowiek nie musi się dowartosciowywać wygarniając brzydkiemu brzydotę a brzydki wręcz przeciwnie. Zazrdrość jest silniejsza od brzydoty, a później dziwią się nikt ich nie lubi. I finał jest taki ze brzydki nie dość ze jest brzydki to jeszcze samotny a samotny jest złośliwy x Amen.

Gość gość
to czemu osoby biedne, chore, otyłe, brzydkie są wyśmiewane? a nie, to pewnie niewinne żarciki które powodują u tej osoby ból, smutek i zaniżenie jej samooceny

Gość gość
gość dziś to czemu osoby biedne, chore, otyłe, brzydkie są wyśmiewane? a nie, to pewnie niewinne żarciki które powodują u tej osoby ból, smutek i zaniżenie jej samooceny x Widocznie tak jest,ze sa tez ladne osoby wysmiewajace te brzydkie.Ale one sa bez empatii i puste.Chociaz ja sie czesciej spotykalam wlasnie z tym,ze te brzydkie obgaduja,sa zlosliwe dla tych atrakcyjnych.Roznie bywa.W kazdym badz razie nie mozna tez generalizowac.

Gość gość sylwia
20.44.dokładnie .A tak w ogóle 20.24 to na cholerę kogoś w ogóle oceniać???co wam to daje?nie lepiej zająć się sobą i własnym tyłkiem za przeproszeniem.Ja jeszcze nigdy bikomu nie powiedziałam że ktoś jest taki czy siaki bo co mnie to interesuję jaki kto jest .Niech każdy patrzy na siebie.

Gość gość
właśnie nie można generalizować są brzydcy i ładni którzy są mili i są też tacy co są wredni, wygląd nie ma z tym nic wspólnego, bo osoba miła nawet jak ma tysiące kompleksów to i tak nikogo nie obrazi z tego powodu (czyt. bo jest miła, ma taki charakter) tak samo osoba która uważa się za cud boga, nie ma kompleksów może być wredna dla innych bo lubi innych poniżaj, wywyższać się

Gość gość sylwia
Sorry miało być 20.34.

Gość gość sylwia
20.56 dużo zależy od wychowania jednak zauważyłam że te co uważają się za ósmy cud świata (zrestą stale to podkreślają co świadczy o wybujałym ego)są bardziej aroganckie i wredne Ile to ja sie nienasłuchałam przykrych rzeczy o sobie od tych pseudo puęknych to nawet szkoda pisać.

Gość gość
Ładna się zwykle wywyższa i uważa, że skoro jest ładna to musi wszystko dostać ot tak. Jedną ładną spotkałem i nie była taka a reszta właśnie wredna. Ale raczej kobiety niezależnie od wyglądu są wredne dzisiaj.

Gość gość
W swoim życiu widziałam kilka pięknych i miłych (!) serdecznych kobiet! Zauważyłam jednak, że to właśnie te brzydsze są częściej złośliwe i wredne. Mówię na przykładzie ludzi, których znam. Mam koleżankę /nie lubię oceniać tak innych ale na potrzeby tego wątku niech będzie/ nie grzeszy urodą - jednocześnie jest ogromną krytykantką wobec innych. myślę, że to kwestia zadowolenia z siebie, jeśli ktoś nie jest z siebie zadowolony, dowartościowuje się czyimś kosztem. bo jak to jest? jest ładna, nawet bardzo ładna dziewczyna (którą znam, ale nie tak blisko) bardzo sympatyczna. pytacie kto wyzywa tych brzydkich i grubych? no właśnie, ja nie raz byłam świadkiem jak robiły to osoby również posiadające jakieś mankamenty! na zasadzie "przyganiał kocioł garnkowi". to smutne.

Gość gość
Autorko, wyślij fotę, to ocenimy czy jesteś ładna. Po 2. Skąd ci przyszło do głowy, że brzydkie / mniej urodziwe osoby ci czegoś zazdroszczą? 3. Wyślij fotę tych, które ci tak zazdroszczą :D

Gość gość
Ładny i szczęśliwy człowiek nie musi się dowartosciowywać To byś sie zdziwiła

Gość gość
gość 2016.02.29 Autorko, wyślij fotę, to ocenimy czy jesteś ładna. Po 2. Skąd ci przyszło do głowy, że brzydkie / mniej urodziwe osoby ci czegoś zazdroszczą? 3. Wyślij fotę tych, które ci tak zazdroszczą smiech.gif x No nie,bez przesady,nie bede wstawiac foty na takie forum,troche szacunku do siebie mam :D A skad mi przyszlo do glowy,ze ktos mi zazdrosci ?Jesli sa takie sytuacje,to po zachowaniu,a po czym innym ?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
upik

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up