Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koniec Dni

Illuminati

Polecane posty

Gość Koniec Dni

Co sądzicie o illuminatach w muzyce i polityce? Bo ja się boję.

Gość gość
najpierw sie dowiedz kim byli iluminaci zj***e:D

Gość gość
Marionetki z praniem mozgu. Robia to co im kaza, chwala i wyznaja lucyferianizm. Poddaja sie praktykom maja w udziale manipulacje i czarna magie przeprowadzana nad niektorymi osobami np sluchajacymi ich nmuzy czy ogladajacymi ich filmy. W tych szkolkach sa szkoleni z czarnej magii i biora udzial w praktykach(niektorzy nawet przy skladaniu ofir z dzieci czy z ludzi), no i otwiera sie u nich tzw trzecie oko,czyli maja kontakt ze zlymi duchami...itd itd. Te amer illuminati wspolpracuja z rzadem amer, nie wiem czy wszyscy. Duzo by pisac. Realizuja zadania. Ogolnie wiekszosc celow masonerii jest konsekwentnie realizowana na swiecie a czesc juz sfinalizowana. Odwrocenie swiata do gory nogami to tak w skrocie

Gość gość
19:40 tak mniej wiecej wypowiadala sie Tila Tequila w 2013 roku kiedy twierdila ze chce od nich odejsc. Mowila ze za to rozglaszanie tego typu rzeczy chcieli ja zabic.

Gość gośćśćć
nie od dziś wiadomo że światem rządzą loże masońskie. W necie można znaleźć informacje że od lipca tego roku ma się rozpocząć ostateczne przejmowanie kontroli