Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Afrykańskie Mango opinie

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio pojawiło się wiele produktów opartych o afrykańskie mango - jakieś opinie? Czy to pomaga w odchudzaniu?

Gość gość
Dieta - mniej jeść - najskuteczniejszy sposób na odchudzanie

Gość gość
RACJA - mniej jeść to podsrawa ale jak ktoś nie ma kontroli nad własnym apetytem to polecam mu nagrania hipnozy http://hipnosencja.pl/ bezpieczne, łatwe i skuteczne, dzięki nim schudłam już 4 kg w ostatnim miesiącu :)

Gość gość
A jak działa dokładnie taka hipnoza? czy to działa na każdego?

Gość mirka Hula
Z opinii wynika, że taka hipnoza pomaga schudnąć 9 osobom na 10 - także myślę, że bardzo skuteczna

Gość gość
Afrykańskie mango to nie ten cudowny środek african mango? Czy to nie jest to samo?

Gość gość
No ja czytałem juz kiedyś, że afrykańskie mango jest bardzo wartościowe ale czy to odchudza to nie wiem. Jako sam owoc na pewno jest bardzo zdrowe i smaczne także polecam sobie zjeśc takie mango :O

Gość gość
A jeszcze jakies opinie o tym afrykańskim Mango na odchudzanie? Czy to w jakiś sposób pomaga jak się je np codziennie jeden owoc takiego mango?

Gość riki Sting
Hipnoza faktycznie pomaga nie tylko ograniczyć swój apetyt ale często też nabiera sie niechęci do fastfoodu czy słodyczy - dzięki temu masa osób schudła gdzie nawet diety zawodziły, ponieważ osoby te nie panowały nad swoim apetytem - tak wyczytałem na portalu o odchudzaniu

Gość gość
o african mango czytałem ostatnio i tyle co pisali, że bardzo drogie jest jeśli chodzi o te tabletki na nim oparty na odchudzanie tak więc warto się zastanowić czy warto z tego korzystać jeśli was nie stać na całą terapię tymi tabletkami

Gość gość
a czy jak mam nadwagę 30 kg to ta hipnoza mi też pomoże?

Gość gość
O mango słyszałam, ale sprawdziłam inny suplement, który również ma bardzo dobry, naturalny skład. Nazywa się Green Power Slim i jest świetnym wspomagaczem odchudzania. Dodatkowo macie pas odchudzający gratis i dietę. Polecam, bo też sprzedający są ok, odpowiadają na wszelkiee pyatnia.