Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zrezygnować z pracy?

Polecane posty

Gość gość

Pracuje w firmie około 10 lat, od ponad 5 jestem kierownikiem. Po odejściu dyrektora miałem zająć jego miejsce. Niestety nagle córka szefa wyszła za mąż i jej mąż zajął to stanowisko. Bardzo się rządzi, mimo różnicy wieku około 30 lat mówi wszystkim na ty, nie zna się na niczym i cały czas krzyczy na pracowników. Na mnie na razie nie podniósł głosu, jednak widzę, że wystarczy, że zamówię np kilka produktów za dużo, to od razu wypomina to na naradzie. Sam nic nie robi, nie potrafi nic wycenić, na spotkaniach robi wstyd odzywając się i tylko powtarza pare zdan o sytuacji rynkowej i cięciu kosztów. Czy odejsc? Pracuje mi sie coraz gorzej, nerwowo i nieprzyjemnie.

Gość gość
Wiem jak to jest pracowac w takiej atmosferze. Pracowalam kiedys w malej firmie, gdzie szefami bylo malzenstwo. To bylo straszne! Jego zona siedziala na przeciwko mnie i jak miala zly humor to nawet sie nie odezwala, albo stale puszczala oczka do meza. Nawet jak wydrugkowalam przez pomylke o jedna karte za duzo to juz byla gadka, ze sie nie znam na komputerze, ze to ich kosztuje itp. Facet co chwilke cos gubil, ale jak nie mozna bylo znalezc jakis dokumentow to wiadomo, ze byla to moja wina. Zrezygnuj jak znajdziesz sobie cos innego. Chyba ze masz oszczednosci i mozesz sobie w spokoju czegos szukac. W miedzy czasie glowa do gory, zacisnij zeby i nie daj sie sprowokowac. Powodzenia :-)

Gość gość
Miałam takiego kogoś w zespole w pracy. Tak mnie irytował, że odeszłam. Może kiedyś tam wrócę, jak już go zwolnią, bo bardzo fajnie mi sie pracowało i byli ze mnie zadowoleni. Jak odchodziłam nie ukryłam powodu i mam nadzieje ze dało im to do myślenia. Jeśli uważasz ze uda Ci się znaleźć inną podobną albo lepszą prace to uważam, że nie ma co się meczyć.