Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koles powiedział mi..

Polecane posty

Gość gość

Koles powiedział mi że jestesm słaba i nie dam sobie rady bez niego. Powiedzialam żeby się pierdolił, dobrze zrobiłam?

Gość gość
żle, a czego chciał?

Gość gość
bardzo dobrze zrobilas :) brawo!

Gość gość
ohh, więc sory moż enie wpisałem się dobrze w pytanie, mm,,,

Gość gość
Powiedzial mi ze nie dam sobie rady, jak.zapytalam dlaczego co.inni w sobie maja czego.nie mam ja.specjalnego ze.inko.daja a.ja.nie mamto odpowoedzial.ze.silny charakyer. No bez przesady skonczylam studia chwiloow.nie.pracuje mam.teraz.cieki.okres i tak watpie w siebie a.on zeruje na moich.slabosciach bobw ten sposob chce mnie zatrzymac przy sobie. To nie tedy droga!!!

Gość gość
Manipuluje mną twierdzać ze to z troski bym sobie zycia nie.zmarnowala. Ale gdyby sie tak trosczyl to chyba mowilby ze dam sobie rade by mnie wspieral a nie.na.odwrot podcina mi skrzydla. Mam racje?? Powiedzcie..

Gość gość
Ej powiedzcie mi czy mam.racje? Powiedzialam przyjaciolce.to powiedziala ze.byc moze.to.jego.sposob na.okazanie wsparcoa ze to facet i nie ogarniesz.. mialam nadzieje ze mnie wesprze a teraz.to.ja juz nie wiem. Jak.dla mnie.to.on sie boi.ze.sie usamodzielnje i wtedy bedzie czul.sie gorszy? Nie bede go.pptrzebowac znajde innego? I.dlatego podkopuje mi.. co.o.tym myslicie

Gość gość
Myślimy o tym, ze to podchodzi po szantaż emocjonalny i tak manipuluje tobą. Chodzi o to, abyś niesamodzielnila sie, zebys nic nie osiągnęła w zyciu. On bedzie panem i władca. Bedzie Ciebie gnębił, wprowadzał w poczucie niskiej wartości, obudzisz sie po kilku latach lub kilkunastu i bedziesz zastanawiać sie kim jestes? Czy człowiekiem czy kim?

Gość gość
Gosciu wyzej dziękuje. Naprawde tego potrzebuje kilka osob w moim otoczeniu jakby nie widzi problemu usprawiedliwia go a ja czuje.sie jak.oglupiona. Ale to.jest manipulant, przyznal sie ze nawet wczesniej mna.manipulowal a teraz rzekomi juz nie bo.mu tak strasznie niby zalezy. A moze masz ochote porozmawiac na priv??

Gość gość
Nie ma za co:))

Gość gość
Jaki to jest charakter "slaby"? Nie jestes agresywna czy jak?

Gość gość
No ze jestem slaba miewam stany depresyjne np. Tylko ze ja tych stanow prawie juz nie mam bo.od 3 lat kestem.w terapii i stale pracuje nad soba. Tak naprawde nawet mnie.nie zna bo.nigdy mu o sobie jakos.za.duzo.nie opowiadalam. Ale.naprawde sporo.przezylam.i to z czym.sie zmagalam.w.swoim zyciu to.nie.jedna osoba by wymiekla. Dlatego boli jak.ktos.mnie tak.ocenia bezpodstawnie.nie.znajac nawet faktow. Obawiam sie teraz o prace bo.jestem w takim.punkcie zycia ale.to.nie.znaczy ze sobie.nie.poradze mam gorsze chwile ale to.nie powod by mowic.mi ze nie dam rady. Zrrszta ja sie nie bede.tlumaczyc jego sprawa.niech mysli.co chce.

Gość gość
codziennie dostajesz od ludzi kilka opinii o sobie,bierzesz je i albo konstruktywnie przetwarzasz- słabości usuwasz przepracowywujesz,mocne strony wzmacniasz ,zachowując równowagę- jeśli pozwalasz by opinie innych Cię niszczyły to jesteś słaba-i zmień to

Gość gość
No kolejny ktory go broni swietnie

Gość glupiutka27
jeśli facet ma do Ciebie uczucia, jeśli mu na tobie zależy to nigdy takie stwierdzenie nie powinno pasc z jego ust. Nie próbuj sobie tego tlumaczyc tym, ze niektórzy sa szorsccy... jeśli kocha to będzie ci dodawal skrzydel a nie je podcinal. Takie jest moje zdanie.

Gość gość
przeczytaj jeszcze raz i pomyśl dłużej jaki jest przekaz

Gość gość
Slaba kazdy ma jakies slabosci ja mam taka ze jestem.niepewna siebie na tym.etapie.zycia.a on d**ek to wyczul i probuje mnie sciagnac w dol. Gdybh.tak.bardzo.sie troszczyl nie pwpoedzialby mi.ze.nie dam rady.tylko dodal.otuchy ewentualnie.udzielo jakiejs.wskazowki co.robic by bylo.lepiej, ja bym.tak.przynajmniej.zrobila gdybym sie o.kogos martwila. Co.do.przejmowania fakt czasem.sie.przejmuje za bardzo a czasem w ogole.jego akurat opinia przejmowalam.sie.bo.byl.to.ktos w.kim w jakims stopnoi.bylam.jestem zauroczona wiec nie jest mi kims totalnie.obojetnym.

Gość gość
Glupiutka 27 wiem wszystko.to wiem chyba pisze tu bo potrzebuje potwierdzenia. Niektorzy twierdza ze on tak.mowi bo nie wie jak.okazac mi ze chcialby byc.blisko itd a ja juz nie mam sil by dluzej go.usprawiedliwiac..

Gość gość
Ale ok moze cos w.tym jest by sie akurat jego.nie przejmowac opinia. Dzisiaj przeczytalam artykul.o.narcyzow ze.tak.dlugo jak.sie bede jego.oponia przejmkwac i.szukac jego aprobaty tak.dlugo bede pod.jego wplywem.

Gość gość
O narcyzie. no i mam.plan by nie.odpisywac mu wcale, sciagnac aplikacje na tel.zablokowac smsy.od.niego.tak bu w ogolw juz nie.mogl.sie.kontaktowac.ze mna

Gość gość
i tak 3maj