Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Neurotycy w miłości

Polecane posty

Gość gość

Ma ktoś jakieś doświadczenia dt. związków z neurotykami?

Gość gość
Najbardziej neurotycznie jesli pomimo ciężkieg życia wykańczającego jeszcze sie wszyscy wp*****lają w nie swoje sprawy.

Gość gość
mogę ci napisac z punktu widzenia neurotyka :P

Gość gość
no to wal :)

Gość gość
w moim przypadku neurotyczność objawia się tym, że ja zawsze, o kazdej porze dnia i nocy jestem zestresowana. I to widać w moim zachowaniu - jestem niecierpliwa, zrzędliwa i mam temperament z piekła rodem - wybucham, a chwilę później nic mi nie jest. Do tego czasem ubzduram sobie, że na 110% on miał wypadek i dlatego nieodbiera i się tak będę nakręcać aż nie przyjedzie. Mój neutoryzm przejawia się też w dziwnych napływach energii...jak chcę iść na spacer to teraz, natychmiast bo rozniosę mieszkanie. I wszystkie emocje przeżywam dwa razy bardziej niż powinnam.

Gość gość
w skrócie - neurotycy w miłości są tacy sami jak w każdej innej dziedzinie. Niezrównoważeni emocjonalnie :P

Gość gość
Dzięki za odzew. Tak się składa, że sama jest neurotykiem i bardzo utrudnia mi to życie w każdej sferze, także tej uczuciowej. Nie potrafię się z nikim związać, bo uważam, że i tak nie spełniłabym czyichś wymogów, z drugiej strony mam ogromną potrzebę miłości i bycia akceptowaną. Jestem nadwrażliwa, chwiejna, wiecznie napięta i mam skłonności do nadgorliwości w tym co robię.