Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laila31

Lata za mną facet, który chce miec dziecko!

Polecane posty

Gość laila31

Rok temu poznałam bardzo wartosciowego męzczyznę, spotykalismy się, ale podczas rozmów o wspólnym życiu, padły z jego strony słowa, ze chce mieć dziecko. Ja nie czuję potrzeby posiadania dziecka, dzieci sa mi obojętne i nie chcę być matką, więc uznałam, ze nie jest to mężczyzna dla mnie, ponieważ w tak poważnej kwestii się różnimy. Tylko, ze on nie daje mi spokoju, wciąż chce ze mną być i wmawia mi,z ę wreszcie poczuję potrzebę posiadania dziecka, bo każda kobieta to czuje- taka jest natura i żebyśmy się związali, a instynkt sam przyjdzie. Mam 31 lat, od października rozpoczynam kolejny kierunek studiów, od miesiąca chodzę na j. obcy, ponieważ chcę znać kilka języków. Mam pasję, pracę i jestem szczęsliwa bez dziecka. Fakt, chciałabym mężczyznę, bo czuję sie samotna, ale mimo tego, ż on jest dobry, że w pozostałych sprawach się rozumiemy, przeraża mnie to, ze on stara się mi wmówić, ze moja niechęć do bycia matką jest przejściowa i nie warto w tej sytuacji rezygnować z bycia w związku. Co sądzicie?

Gość gość
Dziewczyno - uciekaj. Jeśli facet zaczyna Ci wmawiać, że będziesz chcieć dziecko, bo każda kobieta chce to szybko Cię stłamsi. Zacznie się na dziecku, a skończysz jako umęczona kobieta, za którą decyduje zaborczy i wszechwiedzący mąż. On chce, Ty nie. Różnicie się i lepiej to zakończyć. A Ty postaw sprawę jasno i powiedz, że on NIE MA żadnego prawa, by Cię do dziecka zmuszać i wypowiadać się w imieniu innych kobiet czego one chcą. Taki typ faceta jest najgorszy.