Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale chyba rozumiesz z e jesteś wyjątkowoa :) ?

Polecane posty

Gość gość

ale chyba rozumiesz z e jesteś wyjątkowoa :) ?

Gość gość
pod jakim wzgledem?;(

Gość gość
jaka wyjątkowoa? zwykła i normalan

Gość gość
Nie nie rozumiem bo wyjątkowej osoby się tak nie traktuje.:-(Nie mas serca.Mam koszmarny dzień...boli mnie kość udowa..jutro kolejne kilometry z buta a Ty mnie jeszcze dobijasz.Wychowałbyś 2 dzieci za 400 zł?pracowałbyś za tyle?a widzisz ja muszę .

Gość gość
Ps z wyjątkowej osoby nie robi się szmaty ..nie obrabia sie jej tyłka i nie zwala całej winy na nią i chce się ją choć trochę zrozumieć a nie tylko opierać wszystko na plotkach i domysłach.Chce mi się płakać.Już dawno odechciało mi się żyć.Ufałam Ci Jesteś taki sam jak cała reszta tej "elity".

Gość gość
Zawsze bylem po jej stronie...

Gość gość
Czyjej stronie?

Gość gość
Dlaczego pozwalasz na to żeby mnie obrażali i wymyślali na mnie takie rzeczy ?komu Ty wierzysz mnie czy im?

Gość gość
nie ukrywam ,wiem o tym dlatego dużo wymagam dlatego zadaję się tylko z wyjątkowymi:-)

Gość gość
Niedobrze mi za dużo stresu dziś miałam.Idę stąd ,nie wiem czy tu wrócę..dobijasz mnie.

Gość gość
Nie tylko ty mialas dzisiaj duzo stresu.Tez nie mam humoru bo wszystko jest do d...nie wiem kto cie obmawia ale ja nigdy na to nie pozwalalem...

Gość gość
Wez juz lepiej nic nie mow..przestałam Ci ufać.

Gość gość
to dobrze, że przestałaś :)

Gość gość
No tak.Zaufanie tobie mi zawsze stanowilo problem dla ciebie.Tez wolisz sluchac innych niz mnie.No ale trudno...co ja moge zrobic???Niby mnie chcialas ale jak stworzylem okazje ku temu by byc razem kazalas mi dac sobie spokoj :((( jakos przezyje ale ty nie miej pretensji ze kontakt sie urwal.I mozesz byc pewna ze ja nic na ciebie nie gadam ani tez nikomu na to nie pozwalam.Ale yy pewnie i tak mi nie uwierzysz... :(

Gość gość
Nigdy o nic nie zapytałeś chocby jako dobry znajomy..przecież lubiłam z Tobą rozmawiać Wpienia mnie że zawsze trzymasz stronę tych bardziej kasiastych czy fałszywych fałsłszywychi opierasz wszystko na domysłach .Podobno jestem złą matką..ćpunką..pijaczką..brudasem..leniem pasztetem..szmatą..prostytutką..złodziejką płaską deską..kłamczuchą i nie wiem kim jeszcze .:-(Dzięki że w to wierzysz..moje gratulacje .Jesteś taki sam jak oni.

Gość gość
1.05 nie przypominam sobie żeby tak było .To nie o mnie.

Gość gość
Ani jeden epitet nie określa mnie a matką jestem najlepszą jaką potrafię być Wierząca uczciwa szczera nie piję nie biorę !nie kradnę nie przeklinam i nigdy sie nie puszczałam..nigdy nie zdradziłam..nie uznaję przymusu ani przemocy,ciężko pracuję nigdy nie kłamię i nie lecę na kasę.Nawet nie wiesz jak mi ciężko zdanej sama na siebie ale co Cię to. .lepiej wylać na mnie wszystkie pomyje prawda?

Gość gość
Ps i masz rację nigdy nie zrozumiem tego że kochasz je wszystkie naraz..no tak zapomniałam masz takie pojemne serce.Na tyle pojemne że nawet nie spytasz o zdrowie kogo należałoby spytać.Żegnaj.:-(

Gość gość
To nie jestes ty bo masz 2 dzieci :( Watpie ze go tu znajdziesz a ja ja :((( trzymaj sie :(((

Gość gość
Miałeś dzisiaj stresy..oj wpółczuję.

Gość gość
Up

Gość Marianogggg
Mam 19 lat i jestem prawiczkiem i chce mi się dupcyc co w na to ?a w szkole dziolchy dawały już w wieku 16.17 lat a ja ;/

Gość gość szarik
d**ek dupniety,jak Cale to Forum! statystyka szarika byle co zjedza,byle co powiedza...

Gość gość
Jak chce ci sie piepszyc to idz piepsznij barana w mur glupku jeden!!!nie dziwie sie ze jestes prawiczkiem...

Gość Marianogggg
No co ? Miałem 3 dziolchy ale nie pyklo i mam swoje potrzeby zrozumcie to

Gość gość
Nie chce mi sie z toba gadac,zreszta...zasmiecasz temat!!!

Gość Marianogggg
To daj dipy zdziroooo pewnie dajesz każdemu pipooo zgwalce Cię zobaczysz

Gość gość
włóż fiutka w rure od odkurzacza,ulży ci,na komedii to widziałam zartuje nigdy tego nie rob ta sa roztocza bys dostał syfu jakiegos

Gość gość
dupcyc mi się chce ludzie rafujcie bo kogoś zgwalce zaraz!!!!

Gość gość
Jak chce ci sie piepszyc to lepiej wez przyklad z uchodzcow i idz poroooochaj kozy debilu!!!Nie jestem kobieta :D co za idiota...niezle sie usmialem :D Widac ze jestes tepy i nic dziwnego ze jeszcze jestes prawiczkiem.A kumple sie z ciebie przypadkiem nie smieja???lepiej zmien podejscie bo naprawde pozostana ci tylko kozy :D