Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam, z góry przepraszam jeśli treść będzie chaotyczna, ale chciałabym prosić o odpowiedź na pytanie podane na górze. Seks uprawiałam 4 lutego. Był to 14 dzień cyklu, jednak zabezpieczałam się , prezerwatywa nie była przerwana i nie zsunęła się. Żyłam jednak w strachu i postanowiłam zrobić test ciązowy. Po 11 dniach wynik wyszedł negatywny. Okres mam nieregularnie, jednak przyszedł w miarę normalnym terminie, bo w 32 dniu cyklu. Objawiał się normalnie- ból piersi tydzień przed, a w trakcie samego okresu - silny ból podbrzusza , gorączka i ból głowy (takie objawy występują u mnie zawsze). Pod koniec okresu wystąpiły małe brązowe plamki na podpasce (zdarzało mi się to juz wczesniej) , jednak przeczytalam w internecie o roznego typu krwawieniach ktore są mozliwe takze w trakcie ciązy. Czy to był napewno okres? Powiem , że trwał 3-4 dni (tyle co zawsze w moim przypadku) i był obfity, jednak może mniej gęsty, ale napewno nie skąpy i jasniejszy. Był ciemny i bardzo obfity. Czy jest opcja że to było jakies inne krwawienie a nie miesiączka? Proszę o odpowiedź bo zyje w stresie, pierwszy raz przezywam cos takiego

Gość gość
Nie jestes w ciąży na 10000000%.

Gość gość
wpisujesz sobie w gogle kalkulator dni plodnych wpisujesz jakie masz dlugie cykle, kiedy ostatni raz miala okres, i wtedy kiedy sie starasz o dziecko najwieksze szanse masz w dni polodne co ci wyliczy kalkulator, kalkulator pokaze tez kiedy masz male szanse na zajscie w ciaze

Gość gość
Nie jesteś w ciąży!

Gość gość
to nie uprawiaj seksu to nie bedzie w przyszlosci problemow

Gość gość
dziewczyno ile ty masz lat ze tak się zachowujesz jak dziecko? kup sobie 2 test i zrób jeszcze raz, 1 kreska wyjdzie nie jesteś, 2 kreski ciąża. Następnym razem bierz tab antykoncepcyjne i nie zawracaj gitary bo to są p*****ly. Pamiętaj test ciążowy wykonujemy rano, po przebudzeniu z porannego moczu wykonując test przeczytaj uważnie 2 razy co tam pisze