Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sciema dekady

Laski ćwiczą a i tak grube doopy

Polecane posty

Gość sciema dekady

jak to jest??? bo gimnastyka gòwno daje

Gość gość
Zgadza się. Ja dziennie spędzam jeżdżąc na rowerze jakieś 50 minut, idąc piechotą jakieś 40 i co? I jajco, jak miałam grube dup/sko tak mam nadal, ale przyznam się w sekrecie, że lubię swoją wielką okrągłą du/pę, gorzej z grubaśnymi nogami , które za Chiny Ludowe nie chcą wysmukleć, co najwyżej lekko się rzeźbią i tyle. Geny, geny i dieta. Ale jak odpowiednie geny są to i diety nie trzeba - można żreć za pięciu i nie tyć. Taka to sprawiedliwość dziejowa.

Gość gość
ja jem mniej od kilku miesięcy i chudnę ciągle ,a jeszcze nie zaczęłam ćwiczyć czasem basen tylko,więc ściemy o odchudzaniu nie do mnie

Gość gość
tak, niektóre laski żrą jak świnie a figury mają że hoho, jak one to robią?? co innego poza gimnastyką można robić aby wyżeźbić ciało? operacje plastyczne odpadają i jakieś prochy

Gość gość
to przeczytaj po jakim czasie mocnego wysiłku zaczyna się spalanie,z tego co pamiętam jak się męczysz 40 minut to tylko 10 minut spalasz tłuszcz

Gość gość
Cwiczenia ? Nie dosc ze meczace to malo skuteczne, to jest dobre dla dziewuch z plaskod***em Dieta to podstawa

Gość gość
Szczerze mówiąc wolę być grubsza i nie odmawiać sobie wszystkiego niż żyć o listku sałaty. A szczupłych nóg i tak nigdy nie będę miała, taką mam budowę ciała. A tak to przynajmniej kawałek cyca jest, a tyłek taki że ho ho. Może nie wyglądam dostojnie i glamour, ale w łóżku daję radę i dla siebie jestem seksowna.

Gość gość
moja baba ćwiczy co pare dni już kilka lat a i tak gruba doopa, a wcale nie je dużo, jakąś trawe ciągle wpíerdala

Gość gość
Niektore sobie tam silikon wkladaja ;)

Gość gość
grube baby to ohyda, te fałdy ciała wszędzie, masakra

Gość nie jadam fast foodów
dieta gòwno daje, jak się głodzisz to ciało odkłada tłuszcz, odwrotnie niż to co chce się osiągnąć

Gość gość
Daje ;) kalorie to kalorie Mniej jesz mniej ich przyswajasz chudniesz

Gość gość
Na silowni jest latwiej sobie miesnie zrobic niz schudnac

Gość japończycy nie tyją
problem taki że w jedzeniu jest teraz masa różnego gòwna, kolory, prezerwaty, dopełniacze, cała masa syntetycznych składników które tylko rozstrajają trawienie i powodują tycie, a potem biznes dietetyczny kosi na debilach mase kasy a rezultatów zero. Trzeba patrzeć na to co się je, jakość nie ilość.

Gość gość
gość dziś to tylko teoria, w praktyce to tak nie działa, wiele osób tyje jedząc normalnie

Gość gość
alkohol to masa pustych kalorii, a jak laski piją to potem doopa rośnie

Gość gość
Imprezowiczki ;)

Gość gość
znawcy od siedmiu boleści się znalazło. jak ci razi oczy to nie patrz i pinuj swi'ojego nosa. za twoje pieniądze niekt nie żre.

Gość gość
debilko, chodzi o to że gimnastyka i diety nie działają

Gość gość
jak nie działają co Ty pleciesz ,rozejrzyj się,zobacz ile osób pokonało samych siebie,jak nie działa znaczy ktoś chory

Gość gość
niepupczą sie dlatego takie zyciska wielkie mają te walące sie maja tyleczki jak cza;-)

Gość Brylant haha
Chory na niedosyt wpierdoka big mąki to i później ma dupsko jak hipopotam zd

Gość nie chlam nic
kieliszek wódki to 200 pustych Kalorii, a piwo szczególnie tuczy, dlatego tylu facetów z brzuchami jak baba w ciąży

Gość gość
Bo klamia ze cwicza porzadnie. I by cos to dalo to trzeba sie spocic, ale kto to widzial by makeup sie rozmazal :P osoba z lekka nadwaga ktora naprawde cwiczy moze wygladac OK - ale serio musi cwiczyc a nie wciskac kit, ze sie nie da 1-2% osob dotycza choroby, reszta po prostu musi wziac d**e w troki i zmienić przyzwyczajenia żywieniowe. Jasne, nie kazdy bedzie super szczuply, ale posiadanie wagi w normie jest to jak najbardziej mozliwe (lub ciut powyzej normy jesli jest ktos umiesniony) I zdrowa dieta to nie jest zaden listek salaty, wystarczy miec 5-6 posilkow (normalne porcje!), wywalic przetwarzane i sztuczne jedzenie, zbilansowac posilki i tyle. Ale po co? Lepiej mówić, ze,kraglosci i miazdzyca jest sexy :P

Gość gość
niepupczą sie dlatego takie zyciska wielkie mają x I to jest prawda ... :D

Gość gość
Moja jest gruba bo mam w niej takich baranów co mi robia uwagi :p Moja d. moja sprawa a ty wypyerdalaj bo nikt cie nie prosił o pomoc.

Gość gość
"Moja d. moja sprawa a ty wypyerdalaj bo nikt cie nie prosił o pomoc" To po kiego tu wlazisz? Specjalnie by napisac, ze Cie zdanie innych nie obchodzi? :D gratuluje