Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedwczesne oddzielanie się łożyska. jakie są objawy?

Polecane posty

Gość gość

proszę o pomoc! jestem w 21 tyg ciąży i zauważyłam że śluz jest podbarwiony krwią i mam dziwne napięcie macicy oraz parcie. Od kilku dni utrzymuje sie biegunka. wizytę mam dopiero za kilka dni i nie wiem czy jechać do szpitala. czy któraś tak miała.czytałam że moze to być znakiem odklejenia sie łożyska ale 2 tyg temu robiłam usg i wszystko było dobrze.

Gość gość
A dlaczego nie skontaktowałaś się ze swoim ginekologiem od razu? Nie ma na co czekać.

Gość gość
Ludzie jedź do szpitala dziewczyno! Na co ty czekasz? Objawami są duży krwotok, nadciśnienie i ból podbrzusza. U ciebie może to być skracanie się szyjki i przedwczesny poród

Gość gość
Dla mnie to, co opisujesz, jest na tyle niepokojące, że pojechałabym do szpitala. Może to się zakończyć przedwczesnym porodem a na tym etapie ciąży dziecko nie ma jeszcze szans. Jeśli coś jest nie tak, to koniecznie trzeba choć kilka tygodni nie dopuścić do porodu. Ja bym nie czekała do planowanej wizyty, bo może się okazać, że już za późno. Nie chcę Cię straszyć i mam nadzieję, że to w rzeczywistości nic poważnego, ale nie lekceważyłabym tego.