Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ducheł napuścił ciotki na Haję a te kretynki uwierzyły i teraz ją hejtują

Polecane posty

Gość gość

:O

Gość gość
Wypiertalaj z tym tematem wylogowana kurffo Hajabuzo. Nie ma litości za hetowanie innych. Purt :-D

Gość gość
Awaria hejtuje wszystko co młodsze od niej 🖐️:-D:-D

Gość gość
Wiedziałem że to ty założyłeś ten temat homotrollu :D:D

Gość gość
gość dziś uważaj ;-) to jest legendarny troll, rozumiesz? legendarny :-D :-D :-D :-D :-D w każdej chwili może cię profesjonalnie przetyrać :-D :-D :-D :-D :-D

Gość gość
Nagonka na forumé na Haję to robota Jukena. Nie udawajcie, że akurat wy nie wiecie, skoro wszyscy inni wiedzą.Dlatego za wiele nie popuszczają.

Gość gość
Szlora używała Haja wyzywając Silenę.

Gość gość
Co ty masz do Śląska blada dópo z Gdańska. Bekarcie Rumunki i Hiszpana :D:D:D Pilnuj domu bo poleci spamik.

Gość siema żałosne pelikany
🖐️:classic_cool:

Zostawcie ciotki w spokoju ok? One nie hejtują mnie wcale,tylko powtarzają za zjebem a to różnica :-D:-D:-D

Psuj ma rację. Tylko tuman nie zauważył by tych prawidłowości :o

Gość gość
Awka jak odniesiesz sie do codziennego porannego hejtowanie młodszych lasek od siebie?

Gość gość
6.02 😘 przed siku :D:D 😘 gość 2015.06.17 Co za fantastyczny wątek!Darioptyś to jest maria?smiech.gif Czego to już ludzie nie wymyślą,żeby chociaż w internecie móc z kimś słowo zamienić.smiech.gif gość 2015.06.17 " Tu możesz tolerować siebie,a w realu zwykły,szary człowiek" Ptyś... Może Ty i zaje/ biście barwną postacią w realu jesteś...Ale inaczej,niestety smiech.gif

Gość gość
gość 2015.02.08 Naju dobrze że choć ty drwisz pisząc z niebieskiego.One się tu przyzwyczaiły do lizusów takich jak De.Siedzę,pachnę i wypinam doopę do masowania więcej sobą reprezentować nie muszę.buhahahaha 5555 gość 2015.02.08 Zresztą mój otwór w pajęczynach.jezyk.gif W myśl:kto ma tutaj najwięcej i najlepszego seksu?Nieobecni.A potem popatrz kto tu wieczory i noce spędza. gość 2015.02.08 Silena odpowie,że ona do wieczora nie czeka.smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif

Gość gość
gość 2015.06.14 Zero suko,chu/ja masz rację.Mądrzysz się,ale tylko wśród niezbyt inteligentnych.Strzel z palca,jak codzień i wróć z smiech.gif Wulgarne,przechwalające się baby,zwłaszcza w necie mam za nic. gość 2015.06.14 C*****o,że tak ktoś z boku patrzy co tu wyprawiacie?Chorzy jesteście,te nicki to nie wy,tylko o tym tu zapominacie.Tłumaczycie się,pyskujecie.Prosi ktoś?Każe? gość 2015.06.14 Zerojedynka obraża z klasą,z niebieskiego.Sama suka jest plotkarą,skoro tak wyjechała. gość 2015.06.14 Jaka plotka?Przecież tak sam napisał.Może się dogadali,żeby tamtej suce reklamę tu robił,a ty psujesz im plany? gość 2015.06.14 Aż tak drętwy dzień mamy?Przykro mi.Myślałaś,że iluzja tutaj będzie słodsza?Nie zamierzam dyskutować z tobą,więc daruj sobie odpowiadanie.

Gość gość
Temat Pewnej gość 2015.05.13 silena u wilczura pisałaś,że mąż za granicą i ****asz sie na forume z przypadkowymi osobnikami. jesteś szmaciszcze bo nie szanujesz sie i nie masz prawa wypowiadać sie na temat moralności smiech.gif gość 2015.05.13 Eee ty tam Sil.Z czego sie bladzio cieszysz?jesteś tylko kafeteryjnym materacem,jepanym przez wszystko co żyje.jesteś imitacja kobiety,gdybym miał cycki wstydził bym się ze należymy do tej samej płci szloro :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O gość 2015.08.11 Ludziom brakuje wypośrodkowania i tyle. Nawiedzona,ciotkowata do znudzenia Wachlarzowa przeszła do ordynarnej,wulgarnej,wprost niestrawnej Imperium.O tym kimś pod nickiem"samansara"nie wspominając,tak obleśny może być tylko facet udający kobietę.In czy Kokej?

Gość gość
gość 2015.05.13 Eee ty tam Sil.Z czego sie bladzio cieszysz?jesteś tylko kafeteryjnym materacem,jepanym przez wszystko co żyje.jesteś imitacja kobiety,gdybym miał cycki wstydził bym się ze należymy do tej samej płci szloro. xxxxxxxxxxxxxxxx kto używa szlora? 🖐️

Gość gość
gość 2015.08.13 Eve nie postarałaś się.Tak krótko? Sama się zawijaj,ja jestem dziś erotycznie spełniona,może się też raz postarasz?Zazdroszczę ci,że tu jęczysz wieczorami.To chciałaś przeczytać? gość 2015.08.13 Moja znajoma ma taką naklejkę na ścianie w przedpokoju jak twój avatar eve.Reklamujesz? gość 2015.08.13 Nooo lepiej.Prawie już jak przemądrzała eve.Stękaj,tylko niech ci te cudowne oczęta nie pękną.Przeczytam rano.Chciałam się przekonać,że nie spędzasz znów czasu jak normalna,atrakcyjna kobieta. Jak palce ci nie wystarczają,weź ogórka. Potem opowiedz. Eve kwiatku,nieraz korci mnie tak na bogato jak ty to potrafisz rozwiać twoje wątpliwości,udowodnić ci,że sama sobie w stopę strzelasz obecnością tutaj....ale myślę,napinaj się dalej.Solówki masz przednie. I skończ już Andro to Andro tamto,bo zachowujesz się jak suka z cieczką.Nie pasuje takiej damie.Nie możesz na priv?Mam mu coś przekazać,to poproś.A i nie wiem kto za tobą biega po tematach.Ja klikam zamiast prasy w twój profil i w jednej chwili cała rzeka mądrości twojej mnie obmywa. Tobie też cudownego dnia. gość 2015.08.14 To się napchałaś. Nie szkoda było znowu nocy? gość 2015.08.14 Ciekawska i zaintrygowana dziś Nie wiedziałam, ze są jakieś wytyczne jak "atrakcyjna, normalna kobieta" spędza wieczor A to akurat widać,że nie masz pojęcia. Przyzwyczaiłyście się tęsknić tu w grupie za tym co normalne i udajecie,że się przy tym świetnie bawicie.Stąd się porozumieć nie można normalnie. gość 2015.08.14 No jak dobrze i w porę Andro z biodra strzeliłeś.Zawijam się i nie chciałam tak Eve tu zostawiać.Teraz to zacznie śpiewać. gość 2015.08.15 No no.Ktoś tu ma zwidy,omamy?Czy może hejti to teraz po prostu każdy? Eve ja bym na twoim miejscu skonsultowała to z lekarzem.Najdalej w poniedziałek!Tymczasem miej jeszcze sobie weekendowy swój maraton. Taki zabawny i pełen wrażeń jak wczoraj. Może ty mi pokażesz klasę,o której tu piszą i odpuścisz raz komentarz? Złapano?Kto złapał?twoje koleżanki? Jak ty potrafisz sobie wybrać z całości część,na którą odpowiadasz tak słowiczo. Nie trzeba cię złapać na niczym.Twój dumny nick z aktualną naklejką na ścianę rzuca się w oczy na okrągło.Zdziwiłabyś mnie,gdybyś otworzyła temat:chce mi się seksu,ale nie mam z kim.Może byłabym wtedy milsza. gość 2015.08.15 Tak śledzę cię od rana i wszędzie.Nawet pod moim łóżkiem.Pisałam,że znajoma ma to w przedpokoju na ścianie,ale tyle się dzieje w twoim życiu,że zapomniałaś.Podpisuję się pod tym,że głupiutka jesteś.Taka krowa,co dużo i zuchwale ryczy.Baj.

Gość gość
Juken nudzi się i kopie w archiwaliach.

Gość gość
To są wszystko wypowiedzi wylogowanej Hajabuzy 93 od rana do nocy.

Gość gość
Dziaduuuuuuuuuu :-D :-D :-D :-P ile zarabiasz na dzień??? :-D

Gość gość
Le Troll , nie wypinaj tu pupci , kobiety ci nie wsadzą !!!

Gość gość
Jak nie , jak tak . Dildo w dupsko , hihihi .

Gość gość
Żona ma się bardzo dobrze stary homosiu Jukenie :D

Gość gość
Dusza zaloguj się na 'ducha cafe' pliiiissssssssss :-D :-D

Gość gość
A jak twoja żona Jukenie? Nadal fantazjuje na kafe o wielkich murzyńskich pytągach? :D