Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wredna koleżanka na roku

Polecane posty

Gość gość
raz na miesiąc zapytam jej się "co słychać?" i tyle ona nawet na to nie odpisze

Gość gość
Masz czas 24/h. Tych wszystkich natrętów to bym zamknęła w piwnicy i wrzuciła cyklon B. Pieprzycie głupoty tylko dlatego żeby se pobzykać.Daj se spokój jełopie. Nie ufam takim nachalnym ludziom. Mają coś z deklem. Już od początku chcą osaczać.Potem będą zakazywać z domu wychodzić,spotykać sie ze znajomymi,każą zerwać kontakty z rodziną. Już ja znam takich typów

Gość gość
Aż taki nie jestem, sam gdzieś lubię wyjść i nie muszę o to nikogo zdania pytać , po prostu mnie dziwi zachowanie jej , powoli już zaczynam ją olewać bo ile można.

Gość gość
Serio myślisz że każdy facet myśli tylko o jednym ?! Uogólniasz bo tylko to potraficie, tych zwyczajnych facetów, nie odzywających się za bardzo, byście nie zauważyli, ale do większości facetów lepicie się jak do miodu taka prawda, nie zależy wam już na normalnej miłości. I tu nie ma nic wspólnego z natręctwem , ja za takiego się nie uważam. Napisze raz na kilka miesięcy czasem rzadziej a to że co po niektóre z was są niekulturalne to już nie moja wina.

Gość gość
myślę że ona nie jest wart znajomości z tobą

Gość gość
polecam ci przeczytać książkę pod tytułem toksyczni ludzie ,wiesz jest pewien gatunek ludzi i ona do nich należy, gdzie trzeba trzymać się z dala od nich, dla mnie ona jest fałszywą suka

Gość gość
ja radze zebys stal sie bardziej pewny siebie i bardziej siebie szanowal, skupil sie na sobie bo lecisz na toksyczne panny

Gość gość pięć
Jesteś typem zdobywcy masz ambicje zdobyć niedostępną koleżankę. Wydaje ci się fajna bo trudna... Gdyby była sympatyczna i rozmawiała z tobą nie zależałoby ci na niej.