Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka28

kuchnia biało czerwona

Polecane posty

Witam , serdecznie prosiłabym o poradę. Bardzo podoba mi się biało czerwona kuchnia . To znaczy ma szare ściany i planuję szafki górne biały lakier a dolne czerwony lakier a blat grafit , jeśli chodzi o płytki pomiędzy szafkami nie mam pojęcia :) zastanawiam się nad białymi lub szarymi . Co o tym połączeniu myślicie ? byłabym wdzięczna o jakieś zdjęcia swoich kuchni

Gość gość
Ja mam góre białą, a dół kawowy i trochę bałabym się koloru czerwonego ale nie mówie że będzie brzydko.

Gość gośćjvbjk
Odwaznie :-) Ja tez bym sie bala tak mocnego koloru, bo czesto mi sie nudzi wszystko i lubie zmiany. Predzej bym zrobila biala kuchnie a dodatki czerwone, albo nakleila bym folie taka jak szyby na szafki. Bez kleju jest, latwo zdjac i zmienic. Szare kafelki swietne sa, pasuja do kazdego koloru jak biel i czern. Dzialaj :-)

Gość gość
Właśnie jeszcze rozważam opcje całej białej kuchni i dadatki czerwone :)ale cały czas myśle o tej czerwieni ☺

Gość gość
Mam kuchnię czerwono-czarną a podłoga szara, mnie się b.podoba

Gość gość
Czerwono czarna też musi być fajna :) można o fotki

Gość uleczka131a
To bardzo ciekawy pomysł. W takiej kuchni by ładnie prezentował się obraz na płótnie . Zobaczcie tę stronę http://pixers.pl/obrazy-i-plakaty A żeby obraz był zgodny z miejscem w jakim się ma znaleźć to może kiwi?

Też mam taką kuchnię po remoncie. Założyliśmy sobie teraz jeszcze taki granitowy zlew: http://www.zlewozmywak.pl/k3,zlewozmywaki-dwukomorowe.html . Myślę, że na najbliższy czas już koniec z remontem.

Gość gość
też mam kuchnię w podobnych kolorach:) teraz skupiłam się na dodatkach, ostatnio kupiłam m.in. zegar bo w kuchni musi być obowiązkowo:). gdybyś szukała polecam sklep http://www.adler-zegary.pl mają spory wybór w całkiem fajnych cenach.

Gość gość
u mojej mamy jets czerwony i ładnie się prezentuje. Ja mam jasną kuchnię i przełamałam to ciemną podłogą, dębowa z ArtCore i też super to wygląda w takim kontraście.

Gość gość
u nas meble do kuchni i szafy robiła firma www.siemieniako.pl możesz się z nimi skontaktować, świetni fachowcy i ceny też mają przyzwoite.

Gość gość
Niema co kombinować bo do małej kuchni nie kupi się gotowego zestawu…zawsze gdzieś będzie brakować. Ja mam mikroskopijną kuchnie i to była sztuka ją urządzić….podstawą był dobry a nawet najlepszy okap bo wszystko by szło na pokój. Meble zamówiliśmy w firmie gal z Dobroszyc.