Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deelsaa7878

rozmawiacie z partnerem o przeszłości?

Polecane posty

Gość deelsaa7878

Mam męża, ale wcześniej byłam z kimś 3 lata. Nie żałuję że się tamto skończyło, ale podróżowałam dużo w tamtym okresie, miałam dużo zabawnych przygód, sytuacji, przeżyć. Kocham męża i chcę się z nim dzielić tym co czuję, moim życiem. W moich opowieściach natomiast te 3 lata są jakby wycięte z życiorysu, nie opowiadam mu mnóstwa sytuacji, gdyż wydaje mi się że mogło by mu być przykro, ze to były mi wtedy towarzyszył. Też macie taką dziurę w życiorysie dla swoich obecnych partnerów? Czy może po prostu podejść do tego na luzie i normalnie mu opowiadać o jakichś zdarzeniach, ze np byłam na wakacjach, poznałam jakichś ludzi, którzy byli znajomymi byłego itd. Czy może lepiej nie mówić ani słowa o tamtym okresie życia?

Gość gość
nie mówić, a on ci mowi z iloma spal?

Gość deelsaa7878
tzn nie chodzi o mówienie z iloma się spało, ale o zwyczajne zdarzenia z dnia codziennego

Gość PRAWWWDA
może jeszcze mu powiesz jak dobrze cie BOLCOWAŁ

o zwyczajne zdarzenia z dnia codziennego x kobieto, czy ty chcialabys sluchac o zwyczajnych zdarzeniach z dnia codziennego (wtf is that anyway) od swojego meza, gdy byl w tym czasie z jakas niunia?