Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki chlopak jest normalny? Co myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Więc poznałam kilka tyg temu pewnego faceta na facebooku. Bardzo chciał się spotkać więc przyjechał do mojego miasta. Od początku był dosć nachalny bo koniecznie chcial sie całować kiedy ja mówiłam, ze dopiero sie poznaliśmy i nie chcialam, to i tak uparcie do tego caly czas dązył i juz mnie to troche wkurzało... No ale potem spotykaliśmy się jeszcze kilka razy ,a ostatnio się pokłociliśmy bo: ja powiedziałam mu stanowczo, ze nie mam czasu jechac teraz w góry bo mam egzamin poprawkowy, a on nic mi nie mowiąc wplacił za mnie zaliczkę i teraz każe mi ją oddac! Ja powiedziałam, ze nie ma mowy bo nie chcialam tam jechać od początku. Ale słuchajcie najlepsze. Powiedział,ze jak nie zwroce mu tej kasy to on wysle nasze rozmowy ( niejednoznaczne i bardzo hmm intymne) przez facebooka mojej mamie :D(co za dziecinada). To ja na to, ze ja jego mamie też mogę wysłać różne wiadomości od niego ( on pochodzi z bardzo pobożnej rodziny) i wtedy dopiero przestał mi sie odgrażać ... Co sądzicie o takim typie ? :D teraz on do mnie wypisuje zebym sie z nim znow umowila...

Gość gość
wyglada mi na 15 lat. a ile ma?

Gość gość
ma 28 :D

Gość gość
ja myślę, że jesteś pusta i łatwa :) dlaczego pisałaś z nim intymnie? długo się znacie??

Gość gość
Niedlugo, ale pisanie to jeszcze nie seks,tego miedzy nami nie bylo :P Naszczęście. Choc bardzo mnie namawiał... Juz nie badz taki cnotliwy, pisałam bo pisałam no i co :P Zreszta pytanie bylo czy on jest normalny

Gość gość
zawsze szczery- uzasadnij swoja wypowiedz :P

Gość gość
Szczerus powrocil ,gdzies Ty sie podziewal?

Gość gość
12:20- zadaje bo mi sie nudzi bo nie poszlam dzisiaj na wyklady ( nie chcialo mi sie)i chcialam poznac opinie na ten temat, a co nie wolno mi ? :D

Gość gość
Dobrze ,ze jestes ,cenne porady zawsze w cenie :D

Gość gość
Nikt nie obiecywal ,ze kobiety beda normalne :D :D

Gość gość
Jak zwykle wjazd na dziewczynę. On ją szantażował jak ostatni leszcz, ale to nic. On starał się podejmować decyzje za nią, ale to też nic. Wyłuskaliście 1 rzecz i robicie z niej nienormalną. Czy ona sama ze sobą pisała? Wam się czeczeni wydaje, że facet może wszystko;) Nie te czasy.

Gość gość
No jedz z nim w te gory, to chłopak wreszcie bedzie mógł Cie przeleciec. Czy nie o to w końcu Ci chodzi? Gdyby było inaczej, to bys sie z nim nie spotykała po tym, jak Cie wkurzył pierwszy raz. Dziewczyny tez nie sa az takie skomplikowane ;)