Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wg Was jest teraz modne?

Polecane posty

Gość gość

Co wg Was jest teraz modne? Jeśli chodzi o ciuchy i makijarz. Jestem na macierzyńskim i trochę uciekają mi obecne trendy, a chciałabym się wyrwać z domu i kupić coś "na czasie"

Gość gość
kurtki z dłuższym tyłem

Gość gość
Makijaż! Ja rozumiem,że każdemu mogą się zdarzyć literówki, ale to już lekka przesada. Vvvvv A modne jest zawsze to, co pasuje do Twojej urody. Co z tego, że np. modna jest w danym sezonie czerń? Jeśli jesteś platynową blondynką o alabastrowej cerze, to będziesz w czerni wyglądała jak trup, który uciekł z trumny. Jak masz tyłek jak szafa, to w poziomych pasach, choćby były najnowszym trendem, będziesz wyglądała jaj wieloryb, którego morze wyrzuciło na brzeg. Podobnie z makijażem. Dobiera się go do proporcji twarzy, koloru oczu, cery, okazji, pory dnia.

Gość Ledówka niezła krówka
Słownik Języka Polskiego 4 life!

Gość gość
Ale się czepiacie!!! makijaŻ - o to mi chodziło

Gość gość
Ostatnio modne są kurtki parki i swetry oversize

Gość gość
leginsy w panterke , kok na czubku głowy włosy ombre, new balance kostka na wierzchu,kurtka a la lewendowska, krótka bluzka odsłaniajaca brzuszek tylko nie wiem czy ten po ciąży sie nadaje.No i brwi koniecznie wyrysowane geometryczne plus sztuczne rzęsy :)

Gość gość
ledowa nie pouczaj ty brÓdny BrÓdzie

Gość gość
Led zamknij ten kaczy ryj i albo odpowiadaj na temat, albo wypad, konkubino!

Gość gość
13:37 nie denerwuj się tak kasjerko z reala ;)

Gość gość
13:37 pamiętasz to?:D:D:D

Gość gość
Pamiętam wszystkie wpadki i "najlepsze" wpisy ex zalogowanych. Śledziłam je namiętnie całymi dniami i gnoiłam ech.... to już nie jest ta sama kafeteria

Gość gość
One tu są cały czas

Gość gość
Wszyscy ubierają się i wyglądają tak samo. Wystarczy wyjść na ulice. Jak widzę wszystkich w tych butach "N", to mnie zbiera na...

Gość gość
tak tylko, ze jak ktoś wygląda inaczej to jest wyśmiewany i szykanowany czego tu nieraz mamy liczne dowody.

Gość gość
no to tak jak my nie sądzisz? :D

Gość gość
Sądzę

Gość gość
ej ej dziewczyny! naprawde nic nie doradzicie?

Gość gość
Nie

Gość gość
to co jest modne? a wiec tak: sztuczne rzęsy, duże wargi ala pontony, okulary kujonki, ramoneski, podarte spodnie, trampki, swetry wory, bezksztaltne kurtki, itp itd----- odpowiedz sobie na pytanie teraz czy to co modne jest dobre i ladne? to co wymienilam to koszmarki jakies, ale niestety takich klonow pelno na ulicy, dziewczyno badz naturalna, ja zawsze wybieram klasyke i naturalnosc, mam 32 lata, dziecko itd--- kupuje nie to co modne, ale to w czym mi ladnie i co jest wygodne plus co pasuje do mnie, lubie dodatki fajna torebka, uwielbiam buty, a one moga dodac duzo do ubioru, wybieraj kolory pasujace do ciebie, i ogolnie rzeczy, ktore beda modne dlugo a nie tylko rok, mam jeden plaszcz, kupiony na 1 roku studiow ( 2003 rok?) i do dzis jest mega modny:) ba ost to szał ogolnie dziewczyno nie bądź klonem, bądź sobą

Gość gość
Wejdź na temat o obciachowych trendach i tak jest chyba wszystko, co jest modne: dłuższe tyłem limonkowe kurtki, paznokcie w kolorowe wzorki, koki na czubku głowy lub wygolone 50% włosów (albo jedno i drugie), parki w kolorze khaki, leginsy, air maxy białe, wielkie szale- kominy + gołe kostki w adidaskach, grube, kwadratowe u nasady brwi, dużo różu na policzkach, zegarki imitujące złoto z wielką tarczą oraz tatuaże - różne "życiowe motta" i złote myśli koniecznie po angielsku.

Gość gość
Kurtki a'la Lewandowska są modne? Chyba były, ponad rok temu, jak się w tym pokazała na jakimś meczu. Teraz to już jest modowy spad...