Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety dlaczego tak bardzo chcecie zakładać rodziny, byc w związkach?

Polecane posty

Gość gość

Jak nieraz widzę was z waszymi facetami to porażka.....

Gość gość
Nie każda chce?

Gość gość
A co? Chcesz roochać bez zobowiązań, tylko chętnej brak?

Gość gość
bo one chcą pokazać , że kogoś mają żeby ludzie widzieli

Gość gość
Nie każda. Założyłam i nic dobrego z tego nie wyszło. Taki z tego morał, że nie należy tego robić pod presją otoczenia i zrzędzenia starych ciotek. Mieć w tyłku opinie typu, że osoba wolna jest felerna, socjopata i w ogóle. Po prostu nie każdy ma potrzebę bycia z kimś i instynkt zachowania gatunku za wszelką cenę, nie chcę dalej pisać bredni, szkoda czasu :-D

Gość gość
Kobieta musi mieć męża i minimum ośmioro dzieci! Stary kawaler zapłodni blondynkę młodą!

Gość gość
przedluzanie gatunku, posiadanie potomstwa to natura, oczywistośc. To kobieta "wije gniazdo" ,a poczucie bezpieczensttwa zapewnia druga osoba, ktora moze ja wesprzec w wychowaniu tegoż potomstwa. Facetowi nie bije zegar biologiczny, nie spieszy sie z tym, wiec i checi tak nie widać. A ze nie kazda kobieta trafia na wlasciwego męzczyzne, to juz inna bajka. Kobiety sa teraz lepiej wyksztalcony, bardziej zaradne i samodzielne, wiec poprzeczka wyżej. Niestety , panowie sa , jacy są...

Gość gość
Ja nie planuję potomstwa, bo nie chcę, by cierpiało, spójrzcie na tę demograficzną propagandę- system sra w gacie, że nie bedzie miał dość nowych niewolników do wyssania!

Gość gość
Ja nie planuję potomstwa, bo nie chcę, by cierpiało, spójrzcie na tę demograficzną propagandę- system sra w gacie, że nie bedzie miał dość nowych niewolników do wyssania! xx wolna wola, ale wg tego toku myslenia, ludznosci w ogole nie powinno byc na ziemi Na ogól bywało duzo gorzej ( i bywa) w świecie.

Gość gość
Beznadziejny tytuł, aż się nie chce pisać.

Gość gość
No właśnie, po co tyle ludzi na świecie? Ja się nie rozmnożę, ale przecież i tak za mnie nadrobi normę muzułmanka :)

Gość gość
Zegdr biologiczny, legendarna szklanka wody do łóżka, podtarcie tyłka na starość to są te stereotypy i przesądy, które pchają ludzi do zakładania rodzin i rozmnażania się. Ludzie ludziom zgotowali ten los,sami wymyślili różne wytłumaczenia dla faktu, że ssak chce wleźć jeden na drugiego w celu wiadomym :-P

Gość gość
Dlaczego jesteś o tym przekonany że kobiety chcą ? Twoje przekonanie nie oznacza że tak jest w istocie

Gość gość
Kobiety chcą, bo dosłownie od pierwszej randki pytają co z nami będzie i jakie masz plany

Gość gość
No coz wygrywa ten osobnik ktory przekazuje swoje geny dalej te ktore tego nie robia sa slabe genetycznie i lepiej dla dobra gatunku aby wyginely bez potomnie natura jest prosta bezkompromisowa i bezwzgledna ;)

Gość gość
jedne to nawet mówią tak od razu, że szukają kogoś na poważnie i sprawdzają czy też. Jak można tak w ciemno na poważnie? Poznać się trzeba i tyle. Nic na siłę, nic na chama

Gość gość
Ja nie planuję potomstwa, bo nie chcę, by cierpiało, spójrzcie na tę demograficzną propagandę- system sra w gacie, że nie bedzie miał dość nowych niewolników do wyssania! x urzędasy chcą kolejnych pokoleń niewolników tyrających na upadły ZUS

Gość gość
normalni ludzie nie będą się mnożyć nie mając pracy i szans na własne mieszkanie. To nie tak jak bezdomne koty, którym wszystko jedno, gdzie się okoci, pod krzakiem czy na śmietniku