Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urząd Pracy

Polecane posty

Gość gość

Kogo jeszcze wkur*** ta instytucja? Czy tylko w moim mieście urząd, ani nie ma ofert, ani pieniędzy, ani nawet na staż za 800 zł nie chce zezwolić, bo wymaga po tym zatrudnienia, a nikt mi nie chce tego obiecać? Szkoda mojego czasu już nic od tych dziadów nie chcę. Wyjeżdżam z tego kraju. :)

Gość gość
Urząd pracy to mafia blondynek! ZUS to gang szatynek! Policja to klan szatynek! Łyse studentki prześladują żołnierzy!

Gość gość
trzeba być kompletną niemotą żeby przez urząd pracy szukać pracy

Gość gość
Wyobraź sobie, że szukam cały czas na własną rękę, ale ubezpieczenie mieć muszę.

Gość Szanowny pan deviant 666
Mesje dewiant aka mr. Deviantos! Zatrudnij urząd pracy u siebie! Daj pracę dla urzędu pracy! Otwórz swój własny urząd pracy! Urząd bezrobotnych vs urząd bez pracy i nie urząd pracy! Urząd pracy sprzedaje narkotyki bezrobotnym, a ZUS handluje dopalaczami!

Gość gość
To wymyśl jakiś biznes który da tobie samej prace, i tyle. Niedawno temu jeden 12sto latek wpadł na pomysł że będzie sprzedawał w necie ciastka swojej mamy. Klientom owe ciasteczka posmakowały do tego stopnia że zarabia już 70 tys rocznie i planuje otwarcie sklepu stacjonarnego. Wystarczy pomysł.

Gość gość
Urząd pracy ma teraz za zadanie wywalać ludzi bo to najskuteczniej zmniejsza bezrobocie. Nie to, że ci coś zaoferują. Np: pracodawca cię chce bo sobie załatwiłeś pracę ale wymaga rejestracji w UP bo dotacja. A UP utrudnia. I tym oto sposobem ciężko coś znaleźć czy to z UP czy na własną rękę.

Gość gość
Ja właśnie sobie zalatwilam pracodawców na staż, ale kur** nic z tego, bo urząd wymaga deklaracji zatrudnienia 4 miesiące, a nikt nie chce mi tego zagwarantować!!!