Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widze ze na tym forum jest mnostwo kobiet slabych genetycznie i ktore

Polecane posty

Gość gość

Otwarcie przyznaja ze chca umrzec bezpotomnie nie przekazujac swoich genow nastepnym pokoleniom. Takie sluszne naturalne zachowanie autodestrukcyjne majace na celu eliminacje slabych genow. Bog to jest madry! :)

Gość gość
To sa kaleki umyslowe wychowane na TV nieznajace realnego swiata i ludzi.

Gość gość
Kobieta musi być piękna i młoda i w ciążę chce zajść bo to odruch zdrowy. Chora wariatka nie kocha dzieci. Zdrowa myśli o penisie wytryskującym spermą w jej dziurę środkową w kroczu. Baby teraz rodzą po siedem dzieci do 34 roku życia.

Gość gość
puszczalskie szlaufy

Gość gość
Ja mysle ze to jrst celowa redukcja populacji ludzi po przez psychiczna bezplodnosc :)

Gość Taki_jeden_964
W moim przypadku to raczej lenistwo. Nie chce mi sie zajmowac bachorami. dziecioroby niech robia dzieci ktore beda zapieprzac na moja emeryture. I zgadzam się, Bóg jest mądry. :)

Gość gość
Patologiczne geny wymrą! Medycyna wszystkich nie uleczy! Narkomanki i wariatki oraz dzieci alkoholików wymrą przez nałogi! Ząbki myjecie? Umyj zęby!

Gość gość
Patologiczne geny to takie ktore sa niezdolne sie rozmnazac a wiec nosicielami patologicznych genow sa osoby ktore wymieraja bezpotomnie.

Gość gość
Chorzy się uleczą, a zdrowi zachorują!

Gość Taki_jeden_964
Po mojej śmierci to mnie wali co bedzie na swiecie. Wazne zeby mi sie dobrze zylo i kase wole wydawac na siebie i laske a nie na bachory i uzerac sie z nimi. :)

Gość gość
muzułmanie z azjatami wyprą i zastąpią białasów na tym padole

Gość gość
A mi się takie podejście podoba :) Tak, jestem kobietą, tak nie chce mieć dzieci. I gdyby każdy myślał jak autor to by mi dano spokój a nie o tym truto. Jakiś powód musi w tym być skoro dany organizm nie chce się rozmnożyć i tyle. Bo powoli mam dość już jak w jakiekolwiek rozmowie (praca, mieszkanie, wycieczki) wplatane są dzieci "a, z czasem to tak nie ma pieniędzy na podróże bo na dzieci sporo się rochodzi", "mieszkanie trzeba najlepiej 3 pokojowe kupić, zeby dzieci miały osobne sypialnie" bla bla bla, jakby to była oczywista oczywistość, że w wieku 30lat każdy jest dzieciaty

Gość Taki_jeden_964
muzułmanie z azjatami wyprą i zastąpią białasów na tym padole xxxxx wali mnie to. widocznie tak ma byc, nie my rzadzimy tym swiatem.