Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry laryngolog dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

Szukam w Wawie dobrego laryngologa dla dziecka. dziecko ma od 2 lat nawracające anginy, nie wiemy co robić, każdy ma inny pomysł, żadnej konkretnej diagnozy... Masakra jakaś!

Gość gość
Jest Taki laryngolog - dr Wojciech Kukwa. Przyjmuje na Ursynowie. Warto do niego iśc z dzieckiem, bo jest bardzo dokładny i dociekliwy.

Gość mami1985
Polecam poradnię otolaryngolodzy24.pl - to placówka skoncentrowana tylko na leczeniu laryngologicznym i mają świetnych lekarzy. Robią fiberoskopię - sprawdzają stan nosogardła i dają filmik z badania. Profesjonaliści, a przy tym niedrogo. Mają siedzibę na Wiertniczej na Wilanowie. Jeśli nie chcesz błądzić po lekarzach tylko od razu trafnie zdiagnozować córkę, to szczerze polecam. Ja się na nich jeszcze nigdy nie zawiodłam.

Gość gość
Myślałem, że chorób zatok nie da się do końca zaleczyć. Pan Piotr Sawicki w centrum medycznym Remedium (ul. Gdańska 80a) przekonał mnie jednak do profesjonalnej terapii, która okazała się pełnym sukcesem. Jestem wdzięczny za merytoryczne wsparcie, no i rekomenduję go przy okazji.