Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość milenaość

byłam z kryminalista

Polecane posty

Gość milenaość

W tamtym roku poznałam na radiu elce chłopaka który ogłosił się ze pozna dziewczynę która może mieć nawet dziecko, pomyślałam ze fajny ,skoro szuka kobiety z dzieckiem, zadzwoniłam do niego i rozmawialiśmy długo przez telefon ,rozmowy się kleiły, postanowiliśmy być razem w związku, dowiedziałam się o jego problemach ze ma wyrok za gwałt nieletniej dziewczyny, ze ma do odrobienia godziny za nielegalne drewno, robiłam wszystko by nieposzedl siedzieć, dzwoniłam do sadu, w jego sprawie, byłam tak zakochana albo zauroczona w nim, chcieliśmy mieć razem dziecko, jednak zaczął mną za mocno manipulować, zabierał mi dokumenty od samochodu, uderzył mnie w twarz, klapki mi z oczu zeszły, ze nie mogę z nim być, wtedy pomyślałam będę w ciąży to usunę ta ciąże, okazało się ze jestem wciazy jego koplam w d, bo chciał ze mną współżyć nawet w okresie ,zaczął się już źle domnie odnosić, mówił nie w******j mnie a potem chciał jeszcze seks , gdy dowiedziałam się o ciąży to ja usunęłam, a na dzień dzisiejszy szuka go policja kryminalna jak mam zapomnieć o tym wszystkim, jak mam wymazać z pamieć kryminalistę, bo niemoge o nim zapomnieć tak byłam w nim zauroczona czy zakochana??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować