Gość milenaość Napisano Marzec 1, 2016 W tamtym roku poznałam na radiu elce chłopaka który ogłosił się ze pozna dziewczynę która może mieć nawet dziecko, pomyślałam ze fajny ,skoro szuka kobiety z dzieckiem, zadzwoniłam do niego i rozmawialiśmy długo przez telefon ,rozmowy się kleiły, postanowiliśmy być razem w związku, dowiedziałam się o jego problemach ze ma wyrok za gwałt nieletniej dziewczyny, ze ma do odrobienia godziny za nielegalne drewno, robiłam wszystko by nieposzedl siedzieć, dzwoniłam do sadu, w jego sprawie, byłam tak zakochana albo zauroczona w nim, chcieliśmy mieć razem dziecko, jednak zaczął mną za mocno manipulować, zabierał mi dokumenty od samochodu, uderzył mnie w twarz, klapki mi z oczu zeszły, ze nie mogę z nim być, wtedy pomyślałam będę w ciąży to usunę ta ciąże, okazało się ze jestem wciazy jego koplam w d, bo chciał ze mną współżyć nawet w okresie ,zaczął się już źle domnie odnosić, mówił nie w******j mnie a potem chciał jeszcze seks , gdy dowiedziałam się o ciąży to ja usunęłam, a na dzień dzisiejszy szuka go policja kryminalna jak mam zapomnieć o tym wszystkim, jak mam wymazać z pamieć kryminalistę, bo niemoge o nim zapomnieć tak byłam w nim zauroczona czy zakochana?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach