Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

jak kobieta zachoruje i bedzie niezdolna do seksu to mezczyzna ma prawo odejsc?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
to zalezy czy potrafi gotowac prac i sprzatac bo na ******ie mozna isc do innej jak nie potrafi ani gotowac ani prac ani sprzatac to juz jest bezuzyteczna i taki facet ma wrecz obowiazek uciekac :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Wydaje mi si臋 ze prostytutki to najlepsze rozwi膮zanie. Spe艂nienie seksualne a jednocze艣nie trudno si臋 zakocha膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ma prawa, jesli ja kocha to nie odejdzie a bedzie z nia w zdrowiu i w chorobie jak m贸j M mia艂 wypadek i nie m贸g艂 sie rusza膰, nadwyr臋偶a膰, to nie uprawiali艣my sexu przez 7 miesi臋cy (w miedzy czasie dosz艂a jeszcze przepuklina, wyrostek dlatego tyle) czy w takim razie mialam go zdradzac? wtedy to nawet o sexie nie my艣la艂am tylko o tym zeby jak najszybciej wyzdrowial zeby przestal cierpiec, gdy ja nie moglam sie kocha膰 przez pare miesiecy (lezalam w szpitalu i robili mi badania szyjki macicy przed kt贸rymi nie wolno sie kochac 2 tygodnie przed i 2 tygodnie po badaniu) on tez czuwa艂 przy mnie i cho膰 mia艂 ochote na sex to wtedy wa偶niejsze by艂o moje samopoczucie i zdrowie, specjalnie dla mnie wzial sobie urlop zeby byc przy mnie, a gdy pracowal to od razu po robocie przychodzil do mnie z bukietem kwiat贸w i pyta艂 jak si臋 czuje, ale my sie kochamy i dla nas wazniejsza jest mi艂o艣膰 a nie sex (kt贸ry te偶 jest 艣wietny, kochamy si臋 nawet kilka razy dziennie)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rescator555 dzi艣 "A dlaczego niby seks mialby nie byc naprawde wazny? Dlaczego wazniejsza miala by byc jakas "wiernosc"? Co innego, gdy zdradza kobiete, ktora chce i moze uprawiac seks z partnerem, a co innego, gdy zachowuje sie jak "pies ogrodnika" i wymaga od meza poza opieka, ktora slusznie jej sie nalezy, jeszcze jakiegos dodatkowego poswiecenia?" Seks jest wa偶ny, ale ma艂偶e艅stwo zawiera si臋 chyba dla czego艣 wi臋cej, ni偶 seksu, bo taniej wyjdzie chodzenie na d******* " Nie mam ochoty rozmawiac o twojej sytuacji rodzinnej, bardziej interesuja mnie oceny ogolne." Ale my nie m贸wimy o mojej sytuacji rodzinnej. Ja zwyczajnie jak z kim艣 dyskutuj臋, to m贸wi膮c o tym, co my艣l臋 m贸wi臋 w pierwszej osobie, czyli u偶ywam s艂owa "ja", mog艂am dla mniej domy艣lnych u偶y膰 jeszcze czego艣 w stylu "gdybym", "my艣l臋, 偶e ja bym zrobi艂a to i tamto...", wybacz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czyli jak facet zachoruje to kobieta ma prawo miec kochanka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Rozumiem, chujku, 偶e r臋ce by ci zgni艂y, jakby艣 wzi膮艂 do r臋ki miot艂臋? Na szcz臋艣cie nie grozi Ci ma艂偶e艅stwo :) Jeszcze dodaj, 偶e najlepiej od艂膮czy艂by艣 od respiratora niewygodny "problem". :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak facet zachowuje to dzia艂aj膮 te same prawa. Z tym ze u kobiet sex chyba nie jest tak wa偶ny. Chyba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
@ go艣膰 dzi艣 Seks jest wa偶ny, ale ma艂偶e艅stwo zawiera si臋 chyba dla czego艣 wi臋cej, ni偶 seksu, bo taniej wyjdzie chodzenie na d*******<< No to wymien to "wiecej" dla faceta (poza potomstwem i opieka w razie choroby, czego przeciez ani przez moment nie neguje). A chodzenie na d..... niekoniecznie wychodzi taniej, chociaz wielu tak wlasnie kalkuluje i pozostaja w stanie wolnym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
@go艣膰 dzi艣 Jak facet zachowuje to dzia艂aj膮 te same prawa.<< No pewnie, przeciez o tym pisalem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Seks to fizjologia i zar贸wno u kobiet, jak i m臋偶czyzn seks jest wa偶ny, ponadto kobiety te偶 potrafi膮 uprawia膰 go bez zobowi膮za艅, wbrew powszechnemu my艣leniu, 偶e potrzebuj膮 do tego uczu膰 i bezpiecze艅stwa ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
watpie by jakakolwiek kobieta pozwolila by na to swojemu mezczyzni, a jestem pewna ze kazda by wywalila, rzucila takiego gdy ten zamiast ja wspierac chodzil na dz/i/wki, mial kochanke bo jego ch/uj i sex jest wazniejszy niz ona, kazda kobieta nie chce miec takiego niewiernego mezczyzny, meza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rescator555 dzi艣 No wiesz, wsp贸lne pasje, podr贸偶e, pomijam oczywist膮 oczywisto艣膰, jak膮 jest dopamina i noradrenalina, kt贸re maj膮 wp艂yw na to, 偶e chcemy z kim艣 sp臋dzi膰 偶ycie, bo go kochamy :) Przecie偶 gdyby chodzi艂o tylko o seks, to nie by艂oby ma艂偶e艅stw, bo poza seksem trzeba jako艣 sp臋dzi膰 dob臋, tydzie艅, miesi膮ce i lata, a u偶y膰 r臋ki, albo i艣膰 do burdelu jest 艂atwiej i nie trzeba si臋 bawi膰 w szopki przed urz臋dnikiem/ksi臋dzem. Tym bardziej, 偶e 偶ona/m膮偶 zawsze mo偶e odm贸wi膰, a d***** dostaje kas臋 i si臋 pieprzysz. No chyba, 偶e w tym wszystkich chodzi tylko i bycie tch贸rzami i l臋k przed z艂apaniem wenery, a z 偶on膮/m臋偶em bezpieczniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
go艣膰 dzi艣 No wiesz, wsp贸lne pasje, podr贸偶e, pomijam oczywist膮 oczywisto艣膰, jak膮 jest dopamina i noradrenalina, kt贸re maj膮 wp艂yw na to, 偶e chcemy z kim艣 sp臋dzi膰 偶ycie, bo go kochamy Przecie偶 gdyby chodzi艂o tylko o seks, to nie by艂oby ma艂偶e艅stw, bo poza seksem trzeba jako艣 sp臋dzi膰 dob臋, tydzie艅, miesi膮ce i lata, a u偶y膰 r臋ki, albo i艣膰 do burdelu jest 艂atwiej i nie trzeba si臋 bawi膰 w szopki przed urz臋dnikiem/ksi臋dzem. Tym bardziej, 偶e 偶ona/m膮偶 zawsze mo偶e odm贸wi膰, a d***** dostaje kas臋 i si臋 pieprzysz<<< Wspolne pasje, podroze itd. mozna miec z gronem kumpli czy na przyklad z siostra. Majac pieniadze i bedac w miare zorganizowanym, latwiej zyc samemu, nawet biorac pod uwage chorobe. To, ze faceci decyduja sie aby to wszystko robic z ta a nie inna kobieta decyduje milosc. A milosc damsko-meska to pragnienie wszystkiego najlepszego dla osoby kochanej (to dla niej) plus seks (to dla mnie). Wiec jakby nie patrzec, najwazniejsze czego chce facet od osoby kochanej to seks :-). Natomiast jesli chodzi o dawanie, to chce jej dac caly swiat. I nie mow mi, ze to jest jakies przedmiotowe traktowanie kobiety, jak twierdza niektorzy lub sprowadzanie jej do roli dziury. Co do reki albo burdelu, to chyba rozumiesz roznice w jakosci miedzy takim zaspokojeniem, a seksem z kochana osoba i nie musze ci tego tlumaczyc, wiec porzuc ten watek. A kochajaca kobieta seksu nie odmawia ( no chyba, ze jest chora).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rescator555 dzi艣 No wiesz, mimo wszystko bardzo to upraszczasz, a to dlatego, 偶e piszesz, jakby艣 wierzy艂 w ten durny mit, jak to facet my艣li fiutem, a kobieta potrzebuje uczu膰 i innego g****a, by roz艂o偶y膰 nogi. ;) Wi臋c nie zgodz臋 si臋 z tymi potrzebami dzielonymi na typowo m臋skie i 偶e艅skie, poniewa偶 kobiety maj膮 taki sam pop臋d, jak facet, a gadka o potrzebie emocji w kontek艣cie seksu powsta艂a na potrzeby mitu wra偶liwej, uduchowionej kobiety. Zatem bardziej jestem sk艂onna stwierdzi膰, 偶e i facet i kobieta wykorzystuj膮 si臋 po r贸wno, a do tego dochodzi otoczka z chceniem jak najlepiej dla tej osoby, kt贸r膮 kochamy. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Reksiowi p艂ac膮 za propagowanie seksu pozama艂ze艅skiego, a wy z nim dyskutujecie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
@ go艣膰 dzi艣 No wiesz, mimo wszystko bardzo to upraszczasz, a to dlatego, 偶e piszesz, jakby艣 wierzy艂 w ten durny mit, jak to facet my艣li fiutem, a kobieta potrzebuje uczu膰 i innego g****a, by roz艂o偶y膰 nogi. oczko.gif Wi臋c nie zgodz臋 si臋 z tymi potrzebami dzielonymi na typowo m臋skie i 偶e艅skie, poniewa偶 kobiety maj膮 taki sam pop臋d, jak facet....<<< Nie uwazam, zeby to byl mit, bo wlasnie wierze, ze tak jest. Bo jesli 100 mezczyznom w miare ladna kobieta, powie, ze chce od nich niezobowiazujacego seksu, teraz, zaraz, to sadze, ze co najmniej 90% wolnych facetow nie bedzie mialo nic przeciwko temu. Aby osiagnac taki rezultat wsrod kobiet, facet musial by wygladc jak Brad Pitt, a i to watpie, czy by sie udalo. Wiec z tym jednakowym popedem, to chyba jednak cos nie tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To zale偶y jak blisko byli ze sob膮? U nas to niemo偶liwe bo ani ja m臋偶a ani m膮偶 mnie nie ZOSTAWI! 呕yjemy bez tabu nie ignorujemy si臋 wzajemnie. M膮偶 zawsze jest Nawet przy Ka偶dym nadaniu ginekologicznym pochwy i porodach. Intymno艣膰 to ja i m膮偶 nie przerazi mnie ani m臋偶a nawet ka艂 w pampersie gdy b臋dzie kto艣 z nas ob艂o偶enie chory! !! Gdy 偶yjecie izolujac siebie to wiadomo 偶e odchodzi od partnera czy partnerki! !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rescator555 dzi艣 Czy ja wiem? To jedna z najwa偶niejszych potrzeb - patrz piramida Maslowa, a pitolenie o tym, 偶e kobiety nie, nie, bo to kobiety wynika z tego, 偶e w taki, a nie inny spos贸b mamy wyprany m贸zg przez nasz膮 kultur臋. A potwierdza to chocia偶by fakt, 偶e jakim艣 sposobem kobiety wchodz膮 w uk艂ady typu ff, wi臋c nie potrzebuj膮 g贸wnianych emocji, by si臋 zaspokoi膰. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
@ go艣膰 dzi艣 Czy ja wiem? To jedna z najwa偶niejszych potrzeb - patrz piramida Maslowa, a pitolenie o tym, 偶e kobiety nie, nie, bo to kobiety wynika z tego, 偶e w taki, a nie inny spos贸b mamy wyprany m贸zg przez nasz膮 kultur臋....<<< Mozliwe, ze wynika to z wyprania mozgu. Ale jest faktem ktoremu trudno zaprzeczyc. A uklady ff to jednak margines w porownaniu ze zwiazkami ""z uczuciem".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ludzie o czym ten temat, przecie偶 to oczywiste... ludzie s膮 razem, kiedy s膮 zdrowi, to kiedy kt贸re艣 zachoruje, to POWINNI nadal by膰 razem !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Dla niekt贸rych to nie jest takie oczywiste, niekt贸rzy tutaj sugeruj膮 zdrad臋 za przyzwoleniem, bo dla nich zwi膮zek, to tylko wsadzanie w dziur臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
@ go艣膰 dzi艣 go艣膰 dzi艣 Dla niekt贸rych to nie jest takie oczywiste, niekt贸rzy tutaj sugeruj膮 zdrad臋 za przyzwoleniem, bo dla nich zwi膮zek, to tylko wsadzanie w dziur臋<< Nie, dla nich zwiazek to dbanie o zaspokojenie potrzeb partnera. Wiec w przypadku gdy ktos trwale nie jest w stanie zaspokoic jego potrzeby seksu, pozwala na zdrade. Inne zachowanie to zwykly egoizm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rescator555 dzi艣 Pewnie, a ******ie kogo艣 tam, bo partner chory to nie egoizm? Ucieczka od problem贸w? Skoro ma ci zgni膰 pr膮cie, jak nie zamoczysz, to mo偶e od razu od艂膮czy膰 niepotrzebny "problem" od respiratora? :) Co Ty na to? Tak przecie偶 b臋dzie 艂atwiej, ju偶 pomijam, 偶e owy problem mo偶e w艂a艣nie le偶e膰 w 艣pi膮czce, wi臋c nawet r臋k膮 nie pomacha na pytanie "kochanie, wiem, 偶e chorujesz, ale fiut mi odpadnie, tak chce mi si臋 ****a膰, 偶e postanowi艂em Ci臋 zdradzi膰, skoro zaniemog艂a艣, zgadzasz si臋?" Pewnie celowo, egoistycznie z艂ama艂a kr臋gos艂up/zapad艂a w 艣pi膮czk臋, zachorowa艂a :) A ju偶 ca艂kiem serio, to nie uwierz臋, 偶e w obliczu choroby kogo艣, kogo rzekomo kochasz my艣li si臋 o ******iu, a nie szukaniu jak najlepszej terapii i kasy np. na wyjazd za granic臋/ewentualnie eutanazj臋 tam, gdzie jest to legalne, pod warunkiem, 偶e chory sporz膮dzi艂 odpowiedni zapis na wszelki wypadek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mozna sobie kupi膰 duchana lalk臋 albo sztuczn膮 pochw臋 na to samo wyjdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
@ go艣膰 dzi艣 A ju偶 ca艂kiem serio, to nie uwierz臋, 偶e w obliczu choroby kogo艣, kogo rzekomo kochasz my艣li si臋 o ******iu, a nie szukaniu jak najlepszej terapii i kasy np. na wyjazd za granic臋/ewentualnie eutanazj臋 tam, gdzie jest to legalne, pod warunkiem, 偶e chory sporz膮dzi艂 odpowiedni zapis na wszelki wypadek<<< A juz calkiem serio, to sa rozne sytuacje, na przyklad spedzanie na wozku 20 czy wiecej lat zycia, gdy medycyna juz nie zna zadnej terapii, uklada sie sobie jakos zycie, wiec nie mysli sie o eutanazji, a ma sie partnera, ktory o nas dba tak jak to jest tylko mozliwe. Niestety nie mozna mu dac seksu, wiec dlaczego nie pozwolic, by mial go z kims innym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
@ go艣膰 dzi艣 mozna sobie kupi膰 duchana lalk臋 albo sztuczn膮 pochw臋 na to samo wyjdzie << To bardzo malo wiesz o seksie, jesli tak myslisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rescator555 dzi艣 Pisz膮c o eutanazji nie mia艂am na my艣li akurat je偶d偶enia na w贸zku. My艣lisz, 偶e niepe艂nosprawni nie uprawiaj膮 seksu? Je艣li ma si臋 czucie w dolnych partiach cia艂a, to mo偶na uprawia膰 seks, ju偶 nie przesadzajmy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
@ go艣膰 dzi艣 My艣lisz, 偶e niepe艂nosprawni nie uprawiaj膮 seksu? Je艣li ma si臋 czucie w dolnych partiach cia艂a, to mo偶na uprawia膰 seks, ju偶 nie przesadzajmy. << A jesli nie ma sie czucia w tych dolnych partiach? Masz zamiar omawiac tu wszystkie mozliwe przypadki chorob przewleklych i analizowac kiedy mozna uprawiac seks a kiedy nie? Bo dla mnie sprawa jest prosta: jesli moze uprawiac seks, to uprawia i wszyscy sa zadowoleni. A jesli nie moze, to pozwala na seks z kims innym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gdyby m贸j facet mia艂a takie samo my艣lenie co ty Rescator555 to bymu jaja obcie艂a i za drzwi wywali艂a, z reszta ka偶da kobieta by wywali艂a takiego 艣miecia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
* mia艂 * bym mu

Udost臋pnij ten post