Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość

Jesteście uzależnione od Internetu jak moja żona że nie potrafi zauważyć własnych dzieci?

Gość gość
Mam często dość "zauważania własnych dzieci" i w necie znajduję odskocznię. A ty nie wiesz że gdy jest dwoje rodziców, to uzupełniają się w swoich zadaniach przy dzieciach? Zauważasz dzieci? Świetnie, zajmij się nimi.

Gość gość
popieram Panią powyżej! Kobieta też człowiek i ma swoje potrzeby. Jak dzieci są czyste, najedzone i wyspane to sio się bawić, a matka chwile zajmie się sobą!

Gość gość
Jestem za. Poza tym,co to znaczy,że nie zauważa? Głodzi? Nie reaguje ,gdy się dzieje krzywda? Czy moze nie leci na każde piśnięcie? Jeśli to ostatnie,to mądra kobieta. Ma 24/h obserwować dzieci i czuwać nad nimi,podczas gdy ty....(tutaj wpisz proszę,co robisz...zaraz napiszesz,że pracujesz...no tak...a po pracy już laba,co?). Później właśnie są takie sfrustrowane matki,bo się im wmawia,że ich potrzeby się w ogóle nie liczą,należy chuchać i dmuchać na te dzieciaki i w efekcie kobieta kończy na kiblu z jednym dzieckiem na rękach,a drugim w drzwiach,bo nie można na minutę zostawić,bo wrzask. Inna sprawa,że niektóe kobiety są same sobie winne i mają taką sytuację tylko na swoje życzenie.