Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedział, że nie chce się już spotykać, gdy dowiedział się, że miałam partnera

Polecane posty

Gość gość

Poznałam fajnego chłopaka na studenckim wyjeździe do Pragi, zwiedzaliśmy ze zorganizowaną wycieczką miasto, rozmawialiśmy, zaiskrzyło. Potem po powrocie zaprosił mnie do kawiarni, kontynuowaliśmy spotkania, nawet walentynki spędziliśmy razem. Zaiskrzyło jeszcze bardziej, pojawiły się pocałunki, trzymanie za rękę. Na ostatniej randce, która była tydzień temu spytał mnie czy z kimś się już spotykałam. Powiedziałam, że miałam partnera 1,5 roku. Wtedy zrobił się taki zasmucony, odprowadził mnie do domu. Jeszcze tego wieczoru napisał do mnie długą wiadomość, że to raczej nie wypali, że ciężko było mu to powiedzieć prosto w oczy, na spotkaniu, ale nie chce się pakować w związek z kobietą, która już z kimś spała, odpisałam jeszcze raz, że miałam tylko jednego stałego partnera, że przecież to normalne, on odpowiedział, że chciałby mi wierzyć, ale kiedyś już się spotykał z kobietą, która mówiła, że nie miała nikogo, a potem dowiedział się o jej bogatej przeszłości seksualnej od jakichś ludzi, a poza tym, że brat odradzał mu wierzyć w przeszłość kobiet i żałuje, że go nie posłuchał. Co mam zrobić? Chciałabym jakoś odzyskać kontakt, bo naprawdę mi się spodobał, jednak uprzejmie i kategorycznie odmawia dalszych spotkań. Poradźcie mi coś. :(

Gość gość
masz jedno dobre wyjście - olej świra!

Gość gość
Tez sie zgadzam, ze gosc jest szurniety. Odpusc sobie

Gość gość
miałaś szczęście! Uniknęłaś związku z psycholem

Gość gość
Ale on nie wydawał się szurnięty, był miły, kulturalny, normalny, może to przez to co go spotkało. Chciałabym jednak spróbować, bo poza tym wszystkim naprawdę z nikim jeszcze tak nie spędzałam czasu, tyle wspólnych tematów do rozmów. :(

Gość gość
Prowo prawiczka frustrata.

Gość gość
jego histeryczna reakcja nie jest dla ciebie oznaką, że facet jest "szurnięty"?

Gość gość
dziewctwo jest bardzo ważne w związku

Gość gość
trzyma się cnotę do ślubu wtedy się szanujesz

Gość gość
jesteś idiotką , czy udajesz? facet ma problemy ze sobą i zamiast to jakoś przepracować to jeszcze w sobie pielęgnuje jakieś idiotyzmy, a ty byś go jeszcze przepraszała , ze zyjesz, byle jeszcze zagadał. miły, czy nie, ale poj..ny,

Gość gość
Co jest nienormalnego w tym kolesiu, że chce dziewice wy debilki? Tylko zboczeńcy z chooy wie jak przeżartym mózgiem jarają się PRZECHODZONYMI szmaciskami. Brawo dla typa za słuszny wybór! Tylko jest debilem, bo nie spytał od razu, czy jest dziewicą marnując czas na jakieś randki, czy ch*j wie co. Ciekawe ile hajsu wydał.

Gość gość
Co jest nienormalnego w tym kolesiu, że chce dziewice wy debilki? to samo co w tobie, okropne kompleksy, straszne lęki, które w tobie siedzą, a czasem zwykła głupota

Gość gość
wyzej mamy idealny przykład jakimi świrami są tacy ludzie

Gość gość
Zgadzam się, Dziewictwo Rullez. Islamista by spalił kobietę, która się puszczała przed nim. Także rozumiem facetów, którzy pragną dziewicy. Dziewictwo jest jak skarb na ramię złota.

Gość gość
"Tylko jest debilem, bo nie spytał od razu, czy jest dziewicą marnując czas na jakieś randki, czy ch*j wie co. Ciekawe ile hajsu wydał. " Nie wydał ani grosza, każdy płacił za siebie. :) Co do koleżanek piszących, że to świr mam pytanie, czy to, że został oszukany oznacza, że jest świrem? Chyba normalną reakcją jest zachowanie jakiejś nieufności po złych doświadczeniach.

Gość gość
"wyzej mamy idealny przykład jakimi świrami są tacy ludzie" V Przecież, gdyby brać pod uwagę wasze posty to wy też na zdrowe nie wyglądacie, a na roszczeniowe xiężne ze znacznym, głębokim narcyzmem i boderem.

Gość gość
Co do koleżanek piszących, że to świr mam pytanie, czy to, że został oszukany oznacza, że jest świrem? Chyba normalną reakcją jest zachowanie jakiejś nieufności po złych doświadczeniach. każdy ma jakieś traumy, ale normalny dorosły człowiek radzi sobie z nimi w mniej dziecinny sposób. ale oczywiście możesz go przepraszać za to ze się k..rwiłaś, możesz go prosić na kolanach o szansę , a nawet całować po butach, rękach i uju. To już co tam lubisz

Gość gość
nie, to nie jest normalna reakcja. Dorosli ludzie mają za sobą związki, również nieudane, a jego reakcją na tą straszną krzywdę jaką był fakt, że jego była uprawiała w przeszłości seks jest dalsze szukanie dziewicy. Koleś ściemnia, normalny facet nawet nie oczekiwałby takich chorych wyznań.

Gość gość
Dziewictwo jest jak skarb na ramię złota buahahahahahaha, zanim zaczniesz kmiotku szukać dziewictwa, to najpierw znajdź słownik przysłów

Gość gość
mają związki ale nie uprawiają w nim seksu a to szacunek

Gość gość
nie oczekują bo im zależy na seksie żeby szybciej dała a prawdziwy facet oczekuje dziewicy

Gość gość
mają związki ale nie uprawiają w nim seksu a to szacunek a najbardziej godne są te , które nawet po ślubie nie dały d....mężowi

Gość gość
Prawdziwy facet wie gdzie wstawić przecinek w zdaniu.

Gość gość
a prawdziwy facet oczekuje dziewicy za to prawdziwy mężczyzna niczego takiego nie oczekuje

Gość gość
"Dorosli ludzie mają za sobą związki, również nieudane, a jego reakcją na tą straszną krzywdę jaką był fakt, że jego była uprawiała w przeszłości seks jest dalsze szukanie dziewicy." V Ty tępa cipo poważne kłamstwo na temat przeszłości seksualnej określasz jako mierne uprawianie seksu w przeszłości? Wy już macie zaburzony totalnie osąd rzeczywistości i wyprane mózgi przez wasze roszczenia. Ona wyraźnie napisała, że koleś został oszukany, a nie przeżył straszną krzywdę, bo partnerka uprawiała seks. K*rwa, jak was facet tak oszuka to jest to rozdmuchiwane do histerycznych rozmiarów, a tu takie nic, do otrząśnięcia się. Kretynka, po prostu kretynka. Mózg ci stopniał od dawania d**y debilom.

Gość gość
prawdziwy mężczyzna oczekuje dziewicy bo jak wiadomo jest bardzo ważne w związku pokazuje jak się szanujemy. Byłaś w związku nie masz obowiązku uprawiania seksu

Gość gość
i właśnie o tym mówimy...autorko, ukniknęłaś dalszej relacji z takim prymitywem jak ten troll.

Gość gość
to jak jestem już 9 lat w stałym związku, kocham swojego mężczyzne, a on mnie, ślubu i dzieci nie chcemy mieć to nie mogę się z nim kochać bo nie chce ślubu? :D głupi jesteś, kocham się z nim od 8 lat jest on moim pierwszym chłopakiem i z nim miałam swój pierwszy raz, nie żałuje, sex z nim jest cudowny 😘 , sam natomiast miał przede mna 2 dziewczyny z którymi się kochał, ale one mnie nie interesuja, bo to byle, to przeszlosc do której nie wraca

Gość gość
Haha, wasze prawdziwowanie facetowanie, c***owanie, prawikowanie już dawno odeszło do lamusa manipulatorki. Każdy wie, że to określenia, którymi chcecie coś zyskać w tym przypadku wmówić, że jeśli facet ma być "prawdziwy" to musi zaakceptować wasze puszczalstwo. Jeśli taka jest definicja prawdziwego faceta to ja wolę się w nią nie wpasowywać. Wasza ulubiona gadka to prawdziwy facet powinien: w to miejsce wstawić to czego akurat wasza egoistyczna doopa chce.

Gość gość
ty tępa cipo Kretynka, po prostu kretynka. Mózg ci stopniał od dawania d**y debilom. powiedz mi chłopcze. trzepiesz sobie pod te wyzwiska ?lubisz tak, podnieca ciebie ubliżanie ludziom przez internet? tak to piszesz, piszesz i nagle masz potrzebę masturbacji?