Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedział, że nie chce się już spotykać, gdy dowiedział się, że miałam partnera

Polecane posty

Gość gość
no i wyszło ...ty byś chciał zeby c***aństwo zapewniło cokolwiek do ruch....., musi boleć takie chodzenie ze wzwodem na widok co ładniejszej panny, musi boleć jak sie z ciebie śmieją i spławiają, muszą boleć ręce od walenia konia, idziesz ulicą, zagadałbyś a tu ta pogarda w oczach dziewczyn xxx xx Ja wolałbym hajs co miesiąc, i żyć jej kosztem, plus gratisowy tyłek od niej. Nie patrzę na ładne laski, bo wiem, ze miały już i tak ze 100 fujar w sobie. Wolę już do tych dziwek z p****li walić, niż czuć zapach fiutów od kobiecego ciała tuż obok.

Gość gość
chociaz na kafe powyzywa kobiety bo w realu to nie ma szans w rzeczywistości to za sam durny pysk byle kobieta by go torebką zatłukła j

Gość gość
zuca...bosh, jaka patologia. :o

Gość gość
Ja wolałbym hajs co miesiąc, i żyć jej kosztem, plus gratisowy tyłek od niej. no to ci może dawać matka, urodziła idiotę, to niech go utrzymuje. D...dawać nie musi

Gość gość
Prawik frustrat już nie wie co wymyślić :D:D:D

Gość gość
najbardziej śmieszy mnie to że faceci puszczają się z kobietami potem te ów kobiety nazywają d******* i k*****i a na końcu szukają sobie na żonę dziewicy :D tak a sami nie są lepsi od tych puszczalskich a nawet i gorsi bo ponowie chodzą też okazjonalnie do prostytutek moi zdaniem od takich facetów jak najdalej :O

Gość gość
a mnie przeraża ilośc burdeli w pradze, to ejst starszne co się tam dzieje, poczytajcie o big sister, nawet nie wiedzialam ze świat jest już tak zdegenerowany