Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilio35

Rodzice nie akceptują narzeczonej.

Polecane posty

Gość kamilio35

Moi rodzice nie akceptują narzeczonej, to przez to, ze my bylismy ze sobą, gdy mieliśmy po 18 lat i wtedy narzeczona mną rządziła za bardzo i rodzice ją znienawidzili, potem się rozstalismy. Teraz mamy po 35 lat, jestesmy razem od 3 lat, oczywiście narzeczona już mna nie rzadzi- jest dorosła, dojrzała, jestesmy szczęśliwi, ale niestety, nie ma ona wstępu do naszego domu i do mojej rodziny. Jej rodzice bardzo sa za nami, a moi powiedzieli, ze nigdy nie zaakceptują tego związku, bo im się niemiło kojarzy z przeszłości, tak więc rodzice i moje rodzeństwo nie cierpi jej, nie ma wstępu do mojego domu, na wesela i rodzinan uroczystości jeżdzę sam- bez niej. Za rok chcemy się pobrać i zastanawiam się, czy zachowania mojej rodziny nie wpłyną źle na moją kobietę i nasz związek? Co sądzicie?

Gość gość
sądzę, że kiedyś sporo namieszała i nic nie poradzisz

Gość gość
A kogo to obchodzi?.

Gość gość
Teraz oni tobą rządzą ☺postaw sprawę jasno- bedziesz na imprezach rodzinnych z nią albo wcale. Proste

Gość gość
chyba widzisz ją w samych pozytywach, tak naprawdę chodzi o cos innego o czym nie mówisz.

Gość kamilio35
Namieszała- mieliśmy po 18 lat, ja się chciałem bawić, moi rodzice chcieli, bym sie wyszalał za młodu, a ona chciała mnie od tego odwlec, przeszkadzało jej, zę za dużo piłem itp. Dla niej przestałem, ale widząc moją zmianę rodzice znienawidzili ją, stwierdzili, zę nie mogę sobie pozwolić, by kobieta mną rządziła i dla niej sie zmieniać, ze jestem młody, mam imprezować, więc zerwałem z nią, imprezowałem prawie do 30, potem podupadłem na zdrowiu (wątroba), spotkałem ją ponownie, okazało się, zę świetnie nam razem, razem zamieszkalismy, super sie rozumiemy, ale rodzina nie wie, z kim mieszkam, mieszkam w innym mieście. Zaręczyliśmy się, więc trzeba bedzie powiedzieć to rodzinie mojej, czego oni nie zaakceptują.

Gość gość
masz toksycznych rodziców, olej ich i dbaj tylko o siebie i narzeczoną bo widze ze ona zawsze była normalna a Twoi rodzice nie

Gość gość
Myślę że zachowujesz się jak szczaw, chyba że to 35 w nicku nie ma nic wspólnego z wiekiem... Nie wyobrażam sobie, żeby rodzina ośmieliła się tak zachowywać w stosunku do mojego partnera. Nie tolerowałabym tego po prostu. Nie pokazałabym się na żadnym rodzinnym spotkaniu bez partnera. Nie do pomyślenia dla mnie, że chodzisz sam. Szczerze? pogrywasz jak tchórzliwy leszcz, i dziwię się jej że chce z tobą być. Facet pozbawiony jaj nie rokuje na przyszłość. Ach - naturalnie!! wszyscy mieszkacie nadal z mamusią.... jeśli chcesz zakładać rodzinę, to najpierw pora zachować się jak dojrzały mężczyzna, nie chłopczyk.

Gość gość
gościu, z rodzicami nie będziesz żył na codzień, a wiesz co to zycie z partnerem pod jednym dachem? jak się dogadujecie, masz szansę na szczęśliwe życie i to jest najważniejsze. A rodzice, cóż, nie sądzę, że mieli 100% rację, pić nie powinieneś za dużo i dziwię się, że im przeszkadzało to, że twoja dziewczyna nie była z tego zadowlona. Poimprezować i szaleć też można mając dziewczynę, ile jest par studenckich, które używają zycia? chyba że chodziło im o poznanie jak największej liczby partnerek, ale to też chyba nie jest warunek późniejszego szczęśliwego życia. Nie wiem o co chodziło rodzicom, a może mamusia nie chciała oddać synusia? i była zazdrosna o dziewczynę.

Gość gość
Hahahaha rodzice chcieli zebys szalal i zdenerwowali sie ze przestales pic dobre dobre

Gość gość
jezdzisz na imprezy bez niej bo mamusia i siostra tak chce?ale z ciebie palant

Gość gość zzz
Coś mi się wydaje, że nie mówisz wszystkiego.