Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

34latka sama?!

Polecane posty

Gość gość

mam 34lat,nigdy nie bylam w zwiazku. kiedys myslalam,ze milosc sama mnie znajdzie, mylilam sie...,wiec zaczelam dzialac sama i tak oto wyszlo. pojawil sie ktos, ale przeraza mnie to, ze mialabym mu powiedziec ,ze...nigdy nie bylam w zwiazku, no i ze jestem dziewica.porazka://

Gość gość
nie wiem czym ty się przejmujesz,jak kolesiowi nie pasuje dziewica to do widzenia,jesteś niewolnicą systemu :-) wyluzuj się

Gość gość
dziewictwo to piękny element każdy szanujący facet byłby zadowolony że się tak szanujesz

Gość gość
22:17 To nie szacunek, tylko nie miała okazji, chłoptasiu :D

Gość gość
tak ale nie mam 20lat zeby byl to powod do dumy:/

Gość gość
ale przeżywasz przecież to piękne, że kobieta jest dziewica ja bym się cieszył że na taką trafiłem

Gość gość
Kupić dildo i zrobić porządek z błona :p i się nie przyznawać, albo dopiero po fakcie ;) Ja tak zrobiłam, facet był nieźle zaskoczony jak mu to potem powiedziałam. Do dziś mamy z tego ubaw :)

Gość gość
ale jakiś orgazm chyba miałaś? nikomu nie dałaś szansy żeby się zbliżył do ciebie?

Gość gość
To sie tylko cieszyc, ze sie ktos fajny pojawil :) Pewnie sie zdziwi, mam 31 lat i moj byly jak mialam 29 to tez byl zdziwiony tymi rewelacjami, niestety ja dalej jestem dziewica. Nie pasowalismy do siebie i w ogole. Kolejny jakbym musiala mu powiedziec o braku doswiadczenia, to by chyba umarl z szoku, ale mysle, ze juz nie bede w takiej sytuacji :)

Gość gość
to czemu się nie zgodziłaś, niech sobie chłopak po używa :-(

Gość gość
dziewictwo się traci jak uprawia się seks a nie po przebiciu błony

Gość gość
hahhahaha to musi być prowo, nawet jakby była mega koniem to i tak znalazłbym się adorator tego samego pokroju

Gość gość
nie musisz się tego wstydzić a wręcz być dumna że udało się utrzymać dla przyszłego męża dziewictwo będzie wniebowzięty

Gość gość
z czego ma być dumna, np,. jej ciało nie reaguje na seks, że ma odruchy jak nastolatka, tzn. pewnie zaciska uda, czeka az sama dostanie skurczy i nie panuje nad pochwa przy wchodzeniu, ciezka sytuacja w sumie teaz z tym zaczynac

Gość gość
gość dziś Bez przesady, co ty o jakichś odr****ch piszesz, nie strasz kobiety. Mój facet (wcześniej miał dwie partnerki) nawet się nie zorientował, że to był mój pierwszy raz :) ba, nawet gin wcześniej myślał że mu ściemniam z tym dziewictwem :p Ważne to się nie stresować i nie spinać przede wszystkim, wtedy wszystko idzie jak po maśle ;) Reakcje o których piszesz, mogą mieć kobiety po jakiejś traumie, lub cierpiące na pochwicę, przy czym niekoniecznie muszą być dziewicami.

Gość gość
fajnie dorwać taką 34 dziewicę

Gość gość
Masz tyle lat a nie wiesz, że mężczyznom nie przeszkadza jak kobieta jest dziewicą. To kobiety usilnie chcą bzykaczy doświadczonych.

Gość gość
nie wiem ale wiele dziewczyn tak reaguje odruchowo jak wroaca na seksualne drogę do orgazmu.. :-P cięzko im z kontrolą mięsni pochwy i nie tylko..