Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna pozbyc sie brzucha tylko za pomoca diety

Polecane posty

Gość gość

Mam 36 lat 179 cm warostu i waze 87 kg. Mam tez za duzy brzuch, ktorego chcialbym sie pozbyc. Czy musze chodzic na silownie, czy odpowiednia dieta mi wystarczy? Nie po drodze mi na silke; moge chodzic tylko w dni wolne; po pracy jestem zbyt zmeczony.

Gość gość
faktycznie masaże przy odchudzaniu są niedoceniane przez wiele osób i to zdecydowanie powinno się zmienić, ja miałam problem głównie z okolicami uda i masaże w kreatornia relaksu bardzo mi pomogły i w walce z tłuszczykiem i w relaksie, bardzo fajne miejsce

Gość gość
Wystarczy trochę ruchu. Zrezygnuj z transportu i poruszaj się na własnych nogach to na początek. Trochę przysiadów godzinka biegania i tak ze 2/3 razy w tygodniu a z obaczysz, że jest lepiej i poprawi ci się kondycja.

Gość Zofia123a
Dieta to jedno, ale może okazać się, że konieczne będzie także odpowiednie ujędrnienie skóry. Może warto skorzystać z nowinek związanych z wykorzystaniem nowoczesnej technologii dla kosmetologii, na przykład poprzez masaż mechaniczny, jakim jest endermologia. Polecam artykuł http://nowinki-it.pl/interesujaca-opcja-dla-zapracowanych/.

Gość gość
godzinka biegania? Żarty mało kto wytrzyma 15 minut ciągłego biegania. Zacznij od krótkich dystansów, np. 1km i biegaj co drugi dzień. Po 5 seriach (co zajmie ci 10 dni) zwiększasz dystans do np. 1200 m i znowu 5 cykli. Oprócz biegania kilka minut dziennie "rozgrzewki". 1. skrętoskłony 40 powtórzeń 2. skłony tułowia 20 powtórzeń 3. krążenie bioder po 10 powtórzeń w każdą stronę 4. nożyce poziomo 30sek. 5. nożyce pionowo 30 sek. Mało? Po tej rozgrzewce na pewno pojawi się kropla potu na twoim czole. Po miesiącu takich ćwiczeń zrzucisz bez problemu 4 kg. Jeśli chodzi o dietę to wystrzegaj się jak ognia jedzenia po 18 a jeszcze lepiej po 17 i będzie git.