Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniszka bazylli1

lęki śmierć

Polecane posty

Gość mniszka bazylli1

mam zaburzenia lękowe ciagle boje sie śmierci od 4 lat chodze na terapie i co i nic! Ciagle ktoś w moim otoczeniu umiera co najgorsze sa to osoby młode. rak mózgu 25 lat,zawał 32lata,wypadek 36 lat,rak trzustki 32 lata pffff mam dość 4 mlode osoby w zeszłym roku. Jak pozbyć sie lęków kiedy okolicznosci nie sprzyjają

Gość gość
To dar siły wyższej kieruje cię w stronę olśnienia. Strach przed śmiercią tym jest droga do samopoznania.

Gość gość
Takie jest zycie. Ja dostalam lęków po 40. Ciagle czegos sie boje. Duzo osob tak ma

Gość debilizm codzienności
ludzie jedzą syf, chemie, fast foody, mają stres, przemęczenie, pracują jak debile nadgodziny świątek piątek, do tego potem leki na skutki i potem padają jak muchy

Gość gość
każdy kiedyś umrze, zajmij się swoim życiem

Gość gość
23:00 prawda, swieta prawda, masz racje :)

Gość gość
każdy dzień przybliża nas do nieuchronnej śmierci

Gość gość
Do d**y to wszystko

Gość gość
Strach pochodzi od złego, tj szatana. Wiem, że wielu ludzi nie wierzy w te "bajki", ale wiem też, że zaczynają wierzyć na łożu śmierci. Wiedze na ten temat posiadaja pracownicy hospicjów, szpitali... Wtedy czlowiek zaczyna wierzyć w Boga i jest zwykle za pozno.... Niektorzy odchodza z usmiechem na twarzy, zaufaniem, ale wielu niestety trzesie sie ze strachu, widzi postacie, maja "omamy", ale prawda jest, ze widza to, co jest gleboko ukryte. Sprobuj zwrocic sie do Boga. On uwolni Cię od lęku. Wiem, co mówię. Sporo widziałam w życiu i też to przeszłam. "Jezu, ufam Tobie" i żyj! :)

Gość gość
ludzie jedzą syf, chemie, fast foody, mają stres, przemęczenie, pracują jak debile nadgodziny świątek piątek, do tego potem leki na skutki i potem padają jak muchy x i co się szarpiesz? tak prędzej czy później umrzesz