Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na kursie tańca można poznać wolną dziewczynę?

Polecane posty

Gość gość

Czy większość z chodzących na takie kursy są raczej zajęte? Najważniejsze dla mnie to nauczyć się tańczyć, ale nie ukrywam, że poznanie tam kogoś byłoby dla mnie czymś bardzo ważnym.

Gość gość
A ile masz lat

Gość gość
Tak. Ja poszedłem sam z kolegą, a było kilka par i z 5 wolnych dziewczyn

Gość gość
@gość dziś Prawie 22.

Gość gość
Chodziłam na takie kursy i najczęściej jest trochę par i kilka wolnych dziewczyn, które muszą tańczyć same ze sobą, więc śmiało. Ale wybierz kurs z większą ilością uczestników, na mniejszych raczej ćwiczą narzeczeni przed ślubem :)

Gość danceniuance
Te wolne poznasz od razu p*******ch. Po ruuuchaaach Zresztą te szybkie też

Gość gość
zdecydowanie tak; tam zawsze jest nadpodaż płc***ięknej. Ja byłem na kilku kursach i zawsze było tak, że jakaś się zakochała. Nieskromnie powiem, że dobrze tańczę, jestem wysoki szczupły i wg wielu osób przystojny. Tyle, że homo... więc nic z tego. Ale to były naprawdę fajne dziewczyny, nie dyskotekowe lampucery, tylko fajne, ładne dziewczyny

Gość gość
Miałam kolegę co zapisał się na taki kurs właśnie z myślą o poznaniu kogoś. Okazało się że całkiem nieźle tańczy. Poznał tam masę koleżanek ale nikogo więcej. Ale kto wie może tobie się uda?;)

Gość gość
@gość wczoraj Mam zamiar się wybrać na salsę, gdzie z tego co się w biurze orientowałem chodzi dużo osób :)

Gość roztanczona
Chyba nie bardzo zrozumiałam. :) Chcesz iść na kurs tańca, aby poznać jakąś dziewczynę? Czy po prostu szukasz partnerki do tańczenia? Widziałam w ofercie szkoły tańca http://danceavenue.eu , że prowadzą kursy tańca solo. Na takim kursie z pewnością będą dziewczyny bez pary.