Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż podrywa swoją znajomą na fb

Polecane posty

Gość gość

Widzę jak zawsze chodzi z telefonem. Ostatnio bardzo się zmienił i zrobił sie nerwowy. Kiedys cos robiąc zauważyłam, że często loguje sie na fb. Gra, przegląda strony i grzebie na profilu pewnej kobiety. Mamy dzieci, ta kobieta niedługo wychodzi za mąż. Nie piszą sms-y, bo sprawdziłam. Kiedyś przez przypadek wypowiedział jej imię. Dotarło do mnie, że może zdradza mnie z nią.

Gość gość
zapytaj wprost - bedziesz widziala czy sie mota czy nie

Gość gość
Naprawde nie masz sie czym przejmować. Najwyżej bzyknie ja kilka razy i to wszystko. Dalej bedzie Twoj. Wyluzuj troszke ;)

Gość gość
Ale pisze do niej na czacie fb. Ona tez pisze. Jest młodsza od nas. . Widzę, że podoba mu sie ta kobieta. Niby flirty a jednak coś.

Gość gość
jak dlugo pisza ze soba? moze juz Cie zdradził emocjonalnie...niekoniecznie fizycznie

Gość gość
O boże, nawet jęsli to co takiego się wielkiego stało? Czasem trzeba zrobić skok w bok dla dobra małżenstwa... kobiety zrozumcie to w końcu

Gość gość
1:09 to rozumujac w ten sposob autorka rowniez powinna zrobic sobie skok w bok, walic milosc i szacunek do partnera :P w koncu dla dobra malzenstwa mozna

Gość gość
Długo się znają bo na imprezie sie poznaliśmy jakieś 8 lat temu i od poczatku pożerał ją wzrokiem. Pisali na gadu. Wchodzi czesto na jej galerie i ogląda zdjęcia, zaczepia, piszą sobie. Zmienił się. Zrobił się bardziej drażliwy, nerwowy, pije. W seksie różnie, bo mam wrażenie, że myślami jest blisko niej.

Gość gość
Nie przejmuj sie! Zony twierdza ze jak facet zdradza to i tak kocha zone. Najwyzej kilka razy cie zeszmaci ale bedzie z Toba :D

Gość gość
Ewidentnie go babka kreci. trudna sprawa. nie zazdroszcze ci

Gość gość
8 lat się znają? Niektórzy po kilku godzinach znajomości idę się pieprzyć. Tu widzę kwestie czasu :)

Gość gość
Ostatnio nie wyczyścił historii przeglądania. Patrzę fb. Co chwilę się logował na konto. Znamy się bardzo długo, mamy dwoje cudownych dzieci, jezdzimy dwa razy do roku na zagraniczne wczasy, dobrze zarabiamy. Jemu chyba czegoś brakuje. Boje się, że zdradzi mnie.

Gość gość
dobrze ci ktos napisał- nie martw sie, nawet jak bedzie cie notorycznie zdradzał to i tak ciebie kocha najbardziej, bo do ciebie wraca:)

Gość gość
Skoro znasz JĄ, to ja na Twoim miejscy bym się z nią spotkała i pogadała, powiedziałabym, że mam skany ich rozmów i jej PRZYSZŁY i zapewne niedoszły mąż, po usłyszeniu takiej rewelacji, z chęcią się dowie jaką ma narzeczoną.. Mężowi powiedziałbym, że WIEM o NICH.

Gość gość
Bierz sprawy w swoje ręce babo durna :O Przyczaj się na jego telefon i poczytaj o czym piszą. Z nią bym się na Twoim miejscu spotkała i zrobiła sajgon w bialych rękawiczkach

Gość gość
I wlasnie dlatego jestem przeciwniczka fb. Mozna tez smsy pisac, rozmawiac przez tel i jeszcze kilka innych opcji sie znajdzie na zdrade ale nic tak nie kusi jak ten ******* n y facebook!!! Nie mam ja, nie ma moj maz i zyjemy sobie spokojnie, bez tego zaklamania, bez az tak duzej pokusy i mamy w d u p i e ten caly falsz! A Wy sie jaracie zdj kogos tam, komu w realu nawet czesc nie mowicie...

Gość gość
Nie wiesz co masz robic? :D napisz do niej, ze ma sie odj***c od twojego meza, bo wyslesz screeny rozmow do jej narzeczonego i zapytaj sie czy chce miec obita morde na swoim slubie. Macie dzieci? Mozesz przygrozic, ze mu ograniczysz kontakt.

Gość gość
Znalazłam rozmowę na gg ale tylko o jakims wyjeżdzie i urodzinach. Widzę, że śledzi jej profil, zagląda i szuka kontaktu. Żeby to była jakaś napalona 20, ale to kobieta p 30. My z mężem mamy po 40 :O

Gość gość
Musi byc fajna laska ,moze zadbaj o siebie bardziej to maz przestanie sie ogladac za innymi babami ?

Gość gość
Cześć ! Proszę o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej, zajmie to chwilę... Ciekawy i ambitny temat o legalizacji i opodatkowaniu prostytucji - ale potrzebuję opinii społeczeństwa, żeby móc działać dalej i wysnuwać wnioski. :) Z góry dziękuję ! Link poniżej: https://docs.google.com/forms/d/1RJZJrheJC4C7NybAjW4RhRp2m5OAh_BxHNfLfBnPUto/viewform

Gość gość
Jest ciemną wysoką brunetką. Ma jej zdjęcia w telefonie. Jestem niską drobną blondynką. Co proszę by cokolwiek zrobił nie, bo fb. W sobotę koledzy z pracy i picie wódki.

Gość gość
I jak zwykle desperatki radza bys porozmawiala z ta kobieta.....a ja sie pytam dlaczego nie z mezem? Przeciez to on lata za ta kobieta a nie ona za nim!!!! No ale oczywiscie misio pysio niewinny:D

Gość gość
Ona donrze wie, ze on zonaty z dziecmi. Trzeba takiej nosa utrzec. Co ona sobie mysli flirtujac/romansujac z innym facetem przed swoim slubem? Takie k****isko nie jest do konca normalne.

Gość gość
Co za kootas ,podejmij jakies drastyczne kroki bo nie dosc ,ze marzy mu sie inna doopa to jeszcze nie szanuje Ciebie ,w koncu urodzilas mu dzieci do hooja do slubu go nie zmuszalas wiec niech dorosnie i zajmie sie swoja rodzina albo spirdala ,powiedz mu ostro w twarz co wiesz i daj mu opcje zeby spadal moze to go w koncu sprowadzi na ziemie..

Gość gość
Ta k****a slubujaca moze go buntowac.

Gość gość
Buntować? To on nie ma swojego rozumu? A to BIDULEK:-D Jesteście zenujace glupie baby

Gość gość
A jesli powie ,ze zwariowalas to powiedz zeby Ci dal do poczytania facebuka i tyle ..takie sytuacje trzeba wyjasniac na biezaco ..

Gość gość
Zamiast do mnie po imieniu wypowiedział jej imię. Nawet śpiąc w nocy. Ma wszystko w domu. Powiedzcie dlaczego tak się zachowują żonaci? Jesteśmy 15 lat po slubie

Gość gość
Pytanie powinno brzmiec co Ty teraz zamierzasz zrobic zeby zachowac sie godnie w tej sytuacji ?

Gość gość
Czuję że ją kocha. Łóżko to lada moment.