Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sońka2

HELP! Pryszczyca atakuje!

Polecane posty

Gość margaretta123
ja ze swoim walczyłam z każdej możliwej strony, tylo nigdy mi do głowy nie wpadło, że mozna od środka, ale powiedzmy "zdrowiej". Bo te wszyskie preparaty, które przepisywała mi dermatolog gasiły stan zapalny, ale go nie likwidowały i gdzies na necie wpadlam kiedys na iqface i tak w sumie bez wiekszego entuzjamu kupilam, ale schodzi, więc może wlasnie to jest na dziada metoda?

Gość sońka2
Myślałam, że ten wątek już nie żyje, a jednak znaleźli się dobrzy ludzie, którzy starają się coś podpowiedzieć :) Nigdy nie słyszałam o tych tabl o których piszecie dziewczyny, a dużo czasu spędziłam przed ekranem w poszukiwaniu... jakieś namiary? Skład?

Gość gość
Mi pomaga Epiduo ( ale wiosną chyba lepiej nie ryzykować )i hascoderm lipożel. Jest bez recepty i można stosować go latem ( chociaż też warto włączyć kremy z filtrem;) ).

Gość margaretta123
No tak, skład to same witaminy, których stosowanie osobno może Cię przyspożyć o ból głowy, bo wiadomo, że dawki i zapotrzebowanie dla każdych jest inne - w tabletce masz to wszystko jak na tacy. Iq robi twarzy detox, ogarnicza produkowanie łoju - który jest głównym sprawcą trądziku no i oczyszcza pory - to takie podstawowe. Wklep w googla nazwę produktu trafisz na stronkę, tam jest wszystko dokładnie opisane. Polecam się na przyszłość.

Gość sońka2
znalazłam, ale kruca fux wszędzie piszą, że trzeba min 2 butelki wybrać, to jakaś sprawdzona reguła, że po dwóch wszystko znika, czy może można dwie bez 3 tabletek? Ile powinnam kupić? Wiem.. wiem, jak dziecko we mgle.

Gość gośćMarcella
Ja też stosowałam iqface i mam w tym zakresie jak najlepsze zdanie. W końcu znalazłam śodek i skuteczny i łatwy w przyjmowaniu.

Gość gość
Ja kupiłam iqface prawie rok temu, trądziku pozbyłam się po trzech miesiacach, ale najważniejsze dla mie to jest to iż trądzik ponownie nie wystąpił