Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie na tym OLXie to takie szmaty sprzedają

Polecane posty

Gość gość

Które ja na śmietnik wynosze za DARMO żeby sobie ktoś wziął lub ubrania do tych kontenerów PCK wrzucam.

Gość gość
No i? Jeśli ktoś je kupuje to chyba jego sprawa a nie twoje zmartwienie. A jesli nie kupują to w czym problem?

Gość gość
Że się nie wstydzą brudne poszarpane ciuchy na sprzedaż wystawiać

Gość gość
A aj sprzedaję super rzeczy, większość nawet nowych , a ludzie chcieliby kupic je za cenę tych szmat o, których piszesz

Gość gość
8.59----dokładnie! Na OLX i Allegro to samo, za 1 zł chcieliby kupić markowe rzeczy często użyte raz albo tylko wyprane, przecież to jakiś absurd! Przestałam sprzedawać, wolę oddać dzieciom w rodzinie czy znajomym, albo nawet wrzucić do kontenerka niż sprzedać za grosze!

Gość gość
Ja ubrań nigdy nie sprzedawałam ani po sobie ani po dziecku. Jedynie teraz sprzedać chciałam pieluchy pampers bo mi zostały po dziecku ale nikt ich nie chce (wszyscy się targuja albo chcą darmowa wysyłkę) wiec leżą dalej w domu. No i wózek tez wystawiłam i niestety też nikt nie chce...

Gość gość
Ostatnio spzredałam na OlXie wielka pake ciuszków po synu za 100 zł było tam sporo nowych rzeczy . Któregos dnia pzregladałam ogłoszenia patzre a tam te ciuszki powystawiane tylko ze na mniejsze pczaki podzielone po 50 zł , Czyli to co ja sppzredałam za 100 zł - ten ktos spzredaje łacznie za 300 zł i pisze ze ciuszki po jednym dziecku a sa juz po dwójce - kłamia znosza i patzra by jeszcze zarobic!

Gość gośćncncjchchxgxg
To prawda, babka kupila buty 15lat temu za 100zl i mysli, ze teraz sprzeda za 70zl bo "nie zniszczone"... A wygladaja jakby je ukradla z kontenera pck wlasnie! Ja sprzedalam ostatnio firanki i kurtke ale cene mocno obnizylam bo po prostu nie chcialam oddac za darmo a wyrzucic szkoda bo to nowe rzeczy byly. Teraz mam torebke wystawiona tez nowa i dwie sukienki, na allegro sa po 70zl a ja wystawialam za 15zl i 20zl bo nie chce wyrzucic a sa za duze na mnie. Nie wystawiam ciulstw tylko porzadne rzeczy, nie zniszczone. Ale prawda jest taka, ze tylko 5 na 100 rzeczy tam wystawionych jest godnych uwagi... Ostatnio kupilam nowa torebke za 15zl :-) Moj maz wystawia jakies narzedzia co mu nie potrzebne i to sie sprzedaje, faceci tez lubia sobie cos kupic :-) Bledem tych ludzi jest to, ze wystawiaja cos za cene za ktora mozna nowe kupic a jak sie chce czegos niepotrzebnego pozbyc to trzeba niestety ale sprzedac taniej, byle troszke sie zwroci. Zawsze cos.

Gość gość
Ja nie sprzedaję , tylko się wymieniam. Sama jestem czyścioszkiem i mocno dbam o swoje ciuchy, dlatego to co wystawiam jest naprawdę w stanie bardzo dobrym, często wręcz idealnym (sklepowym), jakby tylko metke oderwano. Wysyłam to, a ktoś mi przysyła ciuch w takim stanie, że ja w takim czymś nawet po domu nie chodzę bo wstyd, mimo że ta dana osoba opisała stan jako bardzo dobry. Odpuściłam sobie całe to OLX. Nie ma sensu pozbywać się czegoś w stanie idealnym w zamian za jakąś starą, poplamioną szmate. Ludzie oszukują na potęge !!

Gość gość
wiecie jakie ogłoszenie kiedyś widziałam, autentyczne babka sprzedawała po 1 zł UŻYWANE MYJKI DO KĄPIELI DLA DZIECI, tak, takie myjki które kosztują 4 zł w sklepie. żałuję że nie zapisałam sobie tego ogłoszenia.

Gość gość
Serio gadasz?

Gość gość
Ja dzisiaj widziałam jakas babka suknie ślubną sprzedała baaaardzo brzydka nota bene ale pisze ze z racji wystawienia na sprzedaż nie oddawała jej do prania ...

Gość gość
Lego duplo z ciekawości tez przeglądalam oczywiście ceny używanych jak nowych zestawów albo pojedyncze sztuki typu ludzik 5zl kwiatek 2 zł krowa 10...