Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu facec***aszczury mają o sobie mniemanie że są przystojni?

Polecane posty

Gość gość

Czemu facec***aszczury mają o sobie mniemanie że są przystojni?

Gość gość
Nie wiem czemu urwało post. W temacie miało być faceci p/a/s/z/c/z/ury. A mają o sobie takie mniemanie ci co nie mają zdjęć w profilu. A jak już się pokażą to wyglądają jak pożal się boże. Myślą że jak mają markowe buty czy ciuchy to już są przystojni :D haha

Gość gość
To dobrze, ze sa pewni siebie a co chcesz zeby plakali zakompleksieni i nie wychodzili z domow? Kazdy ma prawo czuc sie atrakcyjnym nawet jesli rzeczywistosc jest inna.

Gość gość
No bo faceci dziwni są, weszła moda na to ze facet musi być piękny, zadbany i wysoki więc chcą tacy byc, a jak nie wychodzi to sobie to wmawiają :D ja mam takiego kolegę realnie, który zaczął sie stroić i na prawdę mysli ze jest super przystojny choc to nie prawda. Na siłę też wmawia że jest wysoki :D a jest niższy niz większość dziewczyn które znam, nie wiem czy on ma w ogóle 170. Jeszcze kilka takich wyimaginowanych tekstów padnie z jego ust i dostanie pocisk :D

Gość gość
Często te pożal się boże paszczury z wyglądu innych się naśmiewają nie widząc już swojej szpetnej przepitej i spuchłej mordy