Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak najlepiej wysłać 100 zł do Polski?

Polecane posty

Gość gość

Mam do oddania znajomem 100 zł jak najlepiej wysłać je z angielskiego konta na polskie? Przez bank trochę drogo ;(

Gość gość
- Są jeszcze firmy np money gram, constar, western union - może w taki sposób? - ale nie wiem jakie są to koszty i czy Ci się to będzie opłacać. - Może ktoś z Twoich znajomych ma polskie konto i mógłby zrobić przelew, a Ty temu komuś oddasz gotówkę.

Gość gość
paypal yetipay załóżcie sobie konta, najpierw wpłacasz sobie z banku za free 100zł na paypal i robisz darmowy przelewik na paypal znajomego, a on sobie wypłaca na swoje konto bankowe

Gość gość
Moja matka często przesyła pieniądze przez western union i za wysłanie 100 euro dopłaca 5-10 euro. Weszłam na ich strone i pisze że do 120 zł przekazu płaci się 30 zł

Gość gość
Czyli najmniej zamieszania i w sumie jedna z tanszych opcji to po prostu zrobienie przelewu z twojego konta

Gość gość
Dla takich kwot tylko i wyłącznie Transfer24 Przy 100 zł opłata wyniesie tylko 0.69 funta i jeszcze tego samego dnia koleżanka będzie miała pieniądze w Polsce. Przy 100 funtach opłata wynosiłaby 1,5 funta, czyli nadal bardzo mało + szybki czas dostarczenia.

Gość gość
a to bezpieczne?

Gość gość
transfer24 polecam wysyłam od 2 lat i zawsze na czas bez problemu

Gość gość
na czym polega ten transfer 24?bo wysylam przez western union i dosc drogo jest.

Gość gość
Do koperty i listem zwykłym ekonomicznym :D

Gość gość
chodzi o http://transfer24.eu opłata 0.59 funta (do 50 funtów) powyżej 50 funtów 1,3% pieniądze w ten sam dzień na koncie złotówkowym (jak się wyśle do południa) a najpóźniej kolejnego dnia polecam wystarczy się zarejestrować a firma pewna, ma certyfikat KNF

Gość gość
odbieranie kasy w money gram to jakaś porażka ! więcej pisania ,dzwonienia i sprawdzania niż to wszystko warte. najlepiej przez Western union

Gość gość
Faktycznie tani transfer 24 i wszystko przez neta w kilka min bez dokumentów polecam!