Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

portal randkowy seks i zdrady

Polecane posty

Gość gość

własnie od kilkunastu dni jestem zarejestrowana na portalu randkowym ale bardziej nazwałabym go " seksualnym " heh . Jestem w szoku ilu facetów w wieku 28 - 52 lata proponuje seks - czesto sponsorowany - na delegacjach . Padaja propozycje typu : za kilka dni bede w twoim miescie , chce miło spedzic noc , dyskrecja . Ilu facetów , kobiet wzajemnie sie zdradza i zapewne nie maja o tym pojecia . Wygłodniałe hieny lecace na kzdy babski tyłek byle rżnąć .

Gość gość
Wygłodniałe hieny lecace na kzdy babski tyłek byle rżnąć . x Tacy mężczyźni mają dziś powodzenie. Zresztą kobiety są dziś puszczalskie więc co wam przeszkadza w takich mężczyznach?

Gość gość
No nie wyobrazam sobie bym miała zdradzic męża ! A miałam wiele ku temu okazji

Gość gość
Dzisiejszy świat schodzi na psy .... zdrady na porządku dziennym , banki spermy - gdzie okaż sie ze ożeniłes sie z siostrą :P , skrobanki na potęgę .

Gość gość
9.25 ty sobie nie wyobrazasz,ale on na pewno:D

Gość gość
gość dziś 9.25 ty sobie nie wyobrazasz,ale on na pewno x uwielbiam jak ktos zna moje mysli i zamiary:P

Gość gość
ja tez uwielbiam naiwne kobiety,ktore wierza do granic swoim partnerom:DNie zdradza tylko taki,ktory nie podoba sie kobietom:D

Gość gość
No widzisz głupeczku niektórzy kieruja sie w zyciu zasadami a nie penisem :P

Gość gość
najlepiej zwalić winę na facetów i nazwać ich "wygłodniałymi hienami" ale gdy sooka nie da to pies nie weźmie... po co sie babsztyle spotykacie za kase? nie można powiedzieć NIE? ale po co... lepiej dać doopy a potem zwalać wine na facetów a jeszcze przy tym wpadnie pare groszy co nie dziffki?

Gość gość
w ogóle to szokiem jest dla mnie, ze im mój wygląd nie odpowiada, mam krzywe żółte zeby, zmarszczki, krzywe nogi i prawie zero biustu :) Widocznie faceci kierują się w życiu zasadą byle dziura ;P