Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitka29

Czy powinnam przepraszać za moje zachowanie?

Polecane posty

Gość gość
15:18 A nie pomyślałaś, że moze jedno z nich trzymało dziecko a drugie odciągało katar. Mój syn jak miał ok 8 miesięcy to tak się rzucał przy odciąganiu, że mąż musiał go trzymac, bo samej byłoby mi bardzo ciężko to zrobić

Gość gość
Żal mi babci.

Gość gość
Domyslilam sie,ze chodzi o to,ze jedno trzyma a drugie odciaga,ale matka to jakas sierota.Ja mam dwojke dzieci i nigdy nie odciagalam z druga osoba kataru ani nie robilam tego w nocy.W takim przypadku podaje sie leki wieczorem,zeby dziecko sie nie meczylo w nocy.

Gość gość
15:23 No wiadomka, 8miesięczniak ma tyle siły, że żadna 50kilowa baba nie da mu rady:classic_cool: :D Tak to jest, jak się mózgownicy nie używa tylko siły.

Gość gość
Trollu wracaj do swojej nory.

Gość gość
Daj Boże, żeby żadna z was samotną matką nie została, bo sąsiada będzie trzeba wzywać przy każdej infekcji :D :D :D :D Hahahahaah, nic mi nie poprawia humoru tak, jak wpisy kafeterianek :D :D

Gość gość
tak powinnaś przeprosić zachowałas sie jak dziecko.

Gość gość
gość dziś Trollu wracaj do swojej nory. x Wiem, że prawda w oczy kole, wiem wiem. Nie zmienia to jednak faktu, że autorka zachowała się jak ostatni, nabzdyczony burak i już.

Gość gość
Jak prawda? Ty masz cos z głową? Zresztą nie odpowiadaj, bo my już wiemy :O

Gość gość
ogólnie to myślę, że odpysknęłaś jej , uraziłaś ją, ja tam też bym sie na ciebie obraziła a co :) powinnaś być bardziej asertywna a byłaś odpychająca. Jak masz z nią częsty kontakt to zadzwoń i wytłumacz, ale nie przepraszaj!! a jak masz rzadki kontakt z nią to olej to poprostu ale domyślam się, że następnym razem jak przyjedzie to ominie cię szerokim łukiem a do dziecka i tak się przyklei nie zwracając uwagi na Ciebie:/ Poza tym to po jakiego hu.ja ona wstawała w środku nocy do twojego dziecka, takie stare baby to tak mają niby spią a gumowe ucho wszystko słyszy co by miała opowiadać przy sniadaniu co się działo, nie lubię!!

Gość gość
Też bym nie przeprosiła bo sama jak jestem w takiej sytuacji, jestem podirytowana. I nienawidzę jak ktoś mi takie złote rady daje. Potem babcia będzie opowiadać jaka to ona pomocna, bo rodzice sobie z własnym dzieckiem nie radzą.

Gość gość
ale jesteś kobieto beznadziejna :P babcia chciał dziecko usokoic , chciała Ci pomoc a Ty z takimi tekstami do niej wyjechalas . WSTYD!!! Nie dziwie jej się , ze pojechala od ciebie. Kretynka z ciebie.

Gość kosiaraumysłow
Powinnaś przeprosić . Babcia chciała pomoc , chciała dobrze . Swoja droga naprawdę fajna babcinka skoro wstała w nocy i chciała utulić plączące dziecko .

Gość gość
zwracam uwagę że to nie babcia tylko PRABABCIA!

Gość gość
I co, autorko? My ci tu radzimy, wyrażamy swoje zdanie , aty ani be ani me. Powiedziałabyś jak dalej się potoczyło? I co na to twój mąż?

Gość gość
olac bo nie ma za co przepraszac

Gość gość
Jak bylam przy cudzym dziecku, obojetnie jak bliskie ono by nie bylo NIGDY nie przepychalam sie z rodzicami dziecka by pomoc. Przeciez to jest chamstwo. Babcie mozna zdawkowo przeprosic wylacznie dlatego ze jest starsza osoba a do nich pewne rzeczy nie docierają i maja swoj swiat. Ale trzeba zaznaczyc, ze to Twoje dziecko i sama chcesz sobie z im radzic.

Gość gość
Należy mieć na uwadze, że to PRAbabcia, osoba starsza. Nie byłaś asertywna Autorko, byłaś niemiła i chamska. Emocje Cię trochę usprawiedliwiają, ale nie do końca. Dziecko mogłoby się na troszkę uspokoić u prababci, może w jej rękach na moment by usnęło w prawidłowej pozycji przy katarze (bo wiesz, że nie powinno leżeć na płasko?), a może nie i od razu by je oddała. Moim zdaniem powinnaś przeprosić, korona Ci z głowy nie z leci. To starsza osoba, ileż jej tego życia zostało? Chciała pobyć z Wami, głownie z prawnuczkiem. Ty jesteś matką, ale ona też jest rodziną, więc mogła się przejąć. Weź ood uwagę jej wiek, przytrzymaj ręką koronę i przeproś :)

Gość gość
Powinnaś przeprosić i nauczyć się szacunku do starych ludzi. Celowo napisałam starych a nie starszych. Jak byłam nastolatka to potrafiłam się nawet kłócić z obiema moimi babciami ale teraz gdy jestem po trzydziestce to moj***abcie traktuje jak skarby i cieszę się, że jesteś mam.

Gość gość
Zgadzam się z osoba 23:39. Po wpisach przy takim temacie widać dojrzałość ludzi jak na dłoni..