Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakich powodów bardzo piękna i miła 21latka nigdy nie miała faceta

Polecane posty

Gość gość

Poznałam niedawno taką dziewczynę - ok. 178 cm wzrostu, figura i twarz modelki (naprawdę, nie przesadzam, są takie kobiety, choć jest ich mało). Ujmująca osobowość, ciepła, serdeczna. Mówi, że jest nieśmiała i w sumie trochę taki typ domatorki. NO ALE - na uczelni, wcześniej w szkole z pewnością faceci za nią szaleli. Jak myślicie dlaczego nigdy nie miała faceta? Taka wybredna? Nie sądzę, bo tak trochę z tego, co mówi można wywnioskować, że się czuje samotnie. Aha, nie jest lesbijką ;)

Gość rozjana
bo zwiaze sie tylko z przystojnym i milym facetem. widocznie nie spotkala rownego sobie.

Gość gość
Bo może mieć zaburzenia seksualne na przykład i nie chodzi o bycie lesbijką. Poza tym może w swojej głowie mieć zbyt wyimaginowane mniemanie o sobie i poszukiwać nie wiadomo jakiego faceta. Poza tym że teraz jest taka dla ciebie piękna (a jest to subiektywne i nie koniecznie dla wszystkich taka jest), to jest to właśnie tylko TERAZ.

Gość gość
I ile tak będzie czekać? Nie poznała nigdy takiego faceta? Trochę mało prawdopodobne. Nie, to nie o mnie.

Gość rozjana
dodam tylko ze figura i twarz modelki zazwyczaj nie sa zbyt ciekawe i malo komu sie podobaja przechudzone tyczki z koscista twarza ale wiadomo kwestia gustu.

Gość gość
No i co z tego, że to jest TERAZ? Przecież właśnie pytam, dlaczego TERAZ nie ma faceta...

Gość gość
Ja byłam z zachowania typowym Sheldonem, z wyglądu przecudnej urody. Jak się łatwo domyślać uroda mi wtedy przeszkadzała, bo miałam fioła na punkcie wiedzy Zainteresowania zmieniły mi się dopiero na koniec studiów. To oznacza, ze przez jakieś 10 lat słuchałam pytań, dlaczego nie mam faceta, czy jestem lesbijką i czy może chcę iść do zakonu. Dla świętego spokoju chodziłam czasem na randki, ale na co dzień się opędzałam. Nie wspomnę o tym, że na zgrabne ciało leci najwięcej pokrak umysłowych, więc się tylko w swoim opędzaniu utwierdzałam.

Gość gość
Zawsze szczery - czy Ty rozumiesz, że ten temat nie jest o mnie czy jest to dla Ciebie za trudne? A co do autorki ostatniego wpisu - i co teraz? Masz jakiegoś faceta? Nie spotkałaś nikogo fajnego? :)

Gość gość
nie miała "faceta" ale miała sponsora ew. jest les albo aseks.

Gość gość
Co to znaczy aseks?

Gość gość
Nic nie znaczy

Gość gość
Nawet ludzie aseksualni chcą związków. Oni tylko nie chcą seksu, a to nie jest przecież tożsame z brakiem potrzeby bliskości, czułości etc.

Gość gość
Autorko, nigdy nie masz pewności ze ktos mówi prawdę ;). Może być Les albo mieć zaburzenia emocjonalne albo po prostu jest niedojrzala niegotowa na zwiazki A pojęcie piękna jest subiektywne

Gość gość
21 lat to dopiero początek, co w tym dziwnego że nikogo nie miała

dziewczynki dojrzewaja od 12 roku zycia, czesto 15 latka mniala juz 2-3 chlopakow (nie mowie o seksie) tak btw to jest po prostu aspoleczna, nie musiala miec faceta do tych 2x lat, ale przyjaciela / przyjaciolke bliska?

Gość gość
eee co?

Gość gość
S******lone ma hormony i jej nie staje.

Gość gość
Jest transem w spodnicy i gruba parowka w gaciach :D

Gość gość
Odpowiedź jest prosta nieśmiała domatorka, choćby nie wiem jak piękna i mądra, musi wyjść z domu i chcieć kogoś poznać, być może ta dziewczyna do tej pory była zajęta zdobywaniem wiedzy, rozwojem swoich zainteresowań, a jak jakiś chłopak chciał się z nią umówić to uciekała albo nikt nie chciał się z nią umówić, bo wszyscy chętni zakładali, że taka śliczna kobieta nie może być wolna i nawet nie próbowali się z nią umówić, do związku trzeba dojrzeć, poza tym ona ma dopiero 21 lat całe życie przed nią, jeszcze przez 3 lata studiów nie będzie mogła się opędzić od adoratorów.

Gość gość
chodzi o twoją koleżankę, czy o ciebie? ;)

Gość gość
gość dziś Jest wiele odmian aseksualizmu i wiele osób aseksualnych nie chce związków.

Gość gość
Może ma narcyzm i bardzo wysokie oczekiwania wobec partnera. Tak też jest trudno. Szacunek do siebie owszem, ale znam takie, że przesadzają i... i są samotne. Narzekają na mężczyzn, narzekają na brak miłości, a nic nie robią.

Gość gośćewunia
Uroda plus nieśmiałość to dość niekorzystna mieszanka Uroda onieśmiela facetów. Oni będą się patrzeć, pokazywać między sobą i gadać, ewentualnie robić zakłady że ktoś tam zagada. Niestety ale większość normalnych spokojnych chłopaków nadających się do związku celuje w dziewczyny przeciętne z urody, takie miłe sąsiadko-żonki, a nie modelki. Nieśmiałość z kolei blokuje dziewczynę przed zagadywaniem, a duża szansa że nawet jakby to zrobiła, to niejeden facet pomyśli że to jakiś żart. A ludzie się dziwią, bo generalnie uważa się że piękna uroda i mile usposobienie to gwarancja powodzenia w miłości. Może tak było... Kiedyś..w XIX wieku

Gość smfs
Powody mogą być, najróżniejsze najważniejsza jest pewność siebie. :) Salony można znaleźć w wyszukiwarce www.estibook.pl :) Sama korzystałam wybrałam salon dla siebie i jestem zadowolona z efektów:)

Gość zmjfSAK
Z różnych. Czasami warto jest sobie założyć aparat ortodontyczny, ponieważ dzięki temu zyskuje się możliwość zabłyśnięcia jeszcze bardziej :) Ja swój zakładałam u dr Iwony Gnach-Olejniczak :)

Gość gość
też wszyscy się zachwycają moją urodą albo sposobem bycia i też nie mam faceta.. to nie jest takie dziwne, różnie się w życiu układa. moje koleżanki mają chłopaków, a ja nie mogę trafić na swojego i tyle.