Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dpaulina33

Bez zobowiązań?

Polecane posty

Gość dpaulina33
Strasznie się boję. Nie wiem dlaczego. Boję się, że ten związek skończy się tak jak poprzedni. Ufam mu. Nie sądzę, by to zaplanował. To był całkowity spontan. Seks mu wyszedł muszę przyznać, ale na dobrą sprawę on w ogóle nie ma pojęcia, że ja wiem co on czuje.

Gość dpaulina33
Nie był przygotowany. Zupełnie.

Gość Facet 25
Fakt jest taki po nocy nie będzie to już ta sama przyjaźń. Masz faceta który cie zna na wylot, twoje wady słabości i tak w pewien sposób jesteś otwarta przed nim Zaryzykuj daj mu się objąć i poprowadzić. A najlepiej poczuj się jak nastolatka choć na chwile bez wątpliwości weź go za rękę idźcie na spacer, jedzcie gdzieś razem. Taka moja rada

Gość gość
jesteś pewna że sie nie przygotował? i co miał np. ""przypadkowo" na tę okazję gumki przy sobie :-) jakoś nie wierzę w takie "przypadki"

Gość gość
co za przypadkowy facet

Gość gość
czytałam początek historii i już stwierdzam że jesteś szurnięta :-) problem na problemie u ciebie,ale coż takie są baby nie ?

Gość gość
a co do gumek to mój przyjaciel nosił cały rok non stop na wypadek jak mnie najdzie ,no ale się doczekał i już nie przyjaciel,chłopy to są fajne stworzenia zabawne takie

Gość gość
wielka mi rzecz puściłaś się i oszukujesz mężczyznę nic nadzwyczajnego dziś każda kobieta to robi

Gość gość
cały rok z gumkami aż Ciebie znalazł, co za gość:-) czyli polował na Ciebie i mówił ci te wszystkie teksty żebyś uległa.. aż mu się udało..

Gość gość
ps i ktoś uwierzy w męskie cuda :-)

Gość gość
dlaczego oszukuje ona? to facet udawał przyjaciela a miał na nią chcicę, co to za przyjaciel co myśli tylko jak Ciebie przelecieć gdy będziesz miała wszystkiego dość.. wolę facetów co są otwarci a nie czają sie i tylko myślą żeby być w środku pomiędzy nogami, to nie męski, sorry

Gość gość
do czego pijesz?widywaliśmy się prawie codziennie przez ten rok w pracy,a wiesz co znaczy słowo przyjaciel? teksty płynące ze szczerego umysłu a nie takie zabawy jakie Ty znasz ślizgając się po powierzchni,ale szczerze przyznaje że to ja polowałam na niego ,czasem tylko w snach :-) lepiej Ci?

Gość gość
miłość gdzie początkiem jest przyjażń jest najlepsza,trudno o pomyłkę

Gość gość
Prowo debilki 1/10.

Gość gość
nie wiem ale przyjaciel z kobietą, to nie ma czegoś takiego.. pora odsłonić kurtynę, tylko że być może straciłaś już tę atrakcyjność niepewnosci w tej relacji, seks szybko się wypala a prawdziwa przyjaźn to chyba nie była

Gość gość
seks szybko się wypala???? no chyba u Ciebie biedny człowieku ale chyba babą jestes

Gość gość
żeby był dobry seks trzeba jakieś energii, czegoś nowego itd, a tutaj jest przedłużające się oczekiwanie i tyle; wniosek lepiej to załatwiać szybko i nie udawać przyjaźni tylko normalnie tak jak to wygląda

Gość gość
nie znasz magii napięcia i rosnącego oczekiwania,zwykły seks jest nudny jak flaki z olejem a taki wytęskniony to odlot

Gość gość
ale pojedyńczy bo kurtyna opadła, lepiej taki seks lokomotywa co się napędza na każdej stacji a nie jeden odlot w kosmos, bo on już Ciebie nie zaskoczy w łóżku a przyjacielem już nie będzie, gumek już nosić nie będzie więcej :-(

Gość gość
Ty jakiś czubek jesteś chyba:-) idz mi z tym smęceniem i smutną minką do diabła :-)

Gość gość
popełniłaś bład, trzeba było udawać warm cold woman, a nie tak ulegać, facet nie będzie już tak zainteresowany, rozumiesz..

Gość gość
ale ja nie jestem autorką,panowałam nad sobą rok,chyba i tak długo ,co ja jestem zakonnica>?idz szukac baby i się uspokoisz

Gość gość
najlepiej nie ulegać do 60 wtedy czuć że się żyje

Gość gość
trzeba ulegać ale z głowa, a nie że facet wchodzi sobie i robi co chce bo jesteś nim podniecona, tylko że osiągnie co chce i nie będzie mu już zależec