Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy teściowe, które wychowały maminsynka wolą wnuka czy wnuczkę??

Polecane posty

Gość gość

czy bez róznicy. Zastanawiam się czy na moja córkę też tak będzie zaborcza jak na swojego wnuka?? :) bo nie chce tego!!

Gość gość
oj nie daj Boże,ze coreczka byłaby podobna do Ciebie teściowa nigdy nie będzie lubić dzieci synowej,niezaleznie od płci jesli twój mąż ma siostrę,to jej dzieci będą naj...dla niej to są chore z zazdrości kobiety,

Gość gość
2016.03.02 Będe teściową i nie wiem na dzien dzisiejszy co lepsze czy wnuk czy wnuczka dla mnie osobiscie "wsio rawno".Wszystkie dzeci powinno się lubić. Natomiast marzy mi sie synowa z klasą,mądra ,inteligentna i miła.Uroda i wzrost nie jest ważny,ważne to co sobą prezentuje. Ciebie juz na odległośc czuć ze tesciowa z sercem na dłoni nie bedzie w stanie cie zaakceptować .

Gość gość
ha ha,świrnięta synowa zaczyna mącić.Wsadz sobie w duuupe swoje dziecko i nie oczekuj ze bedą robic z siebie dywan bys raczyła dac je pogłaskać.

Gość gość
to jakies chore tesciowe/matki macie. moja tesciowa bardzo kocha moja corke, a moja matka moja corke kocha tak samo jak corke mojego brata. moze jest tak dlatego ze moja matka bardzo lubi moja bratowa a moja tesciowa mnie?

Gość gość
2016.03.02 Żeby być lubianym trzeba dać się lubić a nie rżnąć kogoś kim sie nie jest.Najświętszej teściowej puszczą nerwy jak takie to to będzie uważało ze jak weszło w rodzinę o klękajcie narody.