Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdy facet po 30stce ma dlugie włosy!czy to faktycznie nie pasuje?co sądzicie

Polecane posty

Gość gość

gdy facet po 30stce ma dlugie włosy!czy to faktycznie nie pasuje?co sądzicie

Gość gość
a co masz na myśli pod słowem długie? Jak rockman? czy po prostu troche dłuższe niż przeciętna?

Gość gość
czy akceptujecie takich facetów??dlugowłosych?mam na mysli takie dlugie do karku lub ramion..albo w kucyku. rozumiem ,ze nastlatowie i mlodziaki czesto maja dlugie wlosy.. ale facet starszy z takimi to juz chyba obciach i zle swiadczy.. jak myslicie?

Gość gość
w*********j nudziarzu!

Gość gość
Dlaczego ma niby nie pasować. Znam pewnego dyrektora w szacownej instytucji finansowej po 40-ce z długimi włosami, lekarza po 60-ce i obydwu długie włosy pasują idealnie. Nie wyobrażam sobie ich w innych.

Gość gość
paskudnie to wygląda raczej ....ja nie znam lekarza ani prawnika długowłosego.to nie przystoi.

Gość gość
up

Gość gość
Mój facet ma takie dłuższe włosy, do ramion. Czasami nosi w kucyku, czasem nie. Jest właścicielem dużej firmy, nie rozumiem czemu miałoby nie wypadać.

Zależy, niektórym facetom takie pasują. Byle żeby nie były przesadnej długości, zadbane i dobrze ułożone. No i same włosy muszą być dobre "jakościowo" czyli ogólnie gęste, nie jakieś zakola.

Gość gość
wypada nie wypada... mnie się po prostu nie podoba. ale to moje zdanie. długość włosów nie świadczy przeciez o tym co kto ma w głowie. ale no.... nie podoba mnie się drażni moje poczucie estetyki.

Gość gość
Nie każdemu się musi podobać. Ja na przykład nie lubię jak facet ma krótkie włosy, takie na kilka milimetrów czy nawet 2-3 cm. Włos się musi układać, a do tego musi być dłuższy. Ale jak to mówią, nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba.

Gość gość
Moj partner ma prawie 30 lat i dlugie wlosy i nie ma zamiaru scinac. Nie widze w tym nic niestosownego

Gość gość
Up

Gość gość
podobają mi sie długie włosy u facetów :)