Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JULIaa20

Związek z mężczyzną o 15 lat starszym

Polecane posty

Gość JULIaa20
Na pewno zmieni i moje i jego o 180 stopni. Strasznie się boje konsekwencji ale jak człowiek daje się ponieść emocjom i pożądaniu to nie myśli racjonalnie. A Ty dajesz wam jakieś szanse?

Gość JULIaa20
Na tą chwile widzę jego zainteresowanie i to nie tylko chodzi o zachętę do łóżka. Widzę jak jest zazdrosny, gdy muszę wyłączyć się na weekend dla narzeczonego

Gość dolores on the dotted line
Nie wiem jaki jest w związkach, gadamy na bardziej neutralne tematy, więc trudno mi ocenić czy bym w takie coś poszła… Na pewno chciałabym, żeby ta znajomość miała wymiar damsko-męski, od zawsze mi się podobał. Niesamowicie mnie do niego ciągnie :) Nie mam nawet wielkiego parcia na związek po ostatnim chłopaku, ale chętnie pochodziłabym z nim na faktyczne randki. Jeśli chodzi o charaktery to chyba on jest zdecydowanie bardziej towarzyski ode mnie, wręcz imprezowy, ale mamy bardzo podobne zainteresowania, taki sam plan na życie (wolny zawód), lubimy tę same filmy, muzykę, lubimy czytać, interesujemy się sztuką :)

Gość JULIaa20
I widzisz mam tak samo strasznie mnie ciągnie do niego. Tobie nic nie stoi na przeszkodzie żeby spróbować ale chyba poczekaj na jego pierwszy ruch ( żeby potem nie pomyślał że małolata sama wskoczyła do łóżka czy coś w tym stylu)

Jest słodko, nawet na kacu możemy sobie porozmawiać o sztuce albo pospierać się o jakiś film, o którym moi znajomi nawet nie słyszeli :) Miła odmiana po tym, kiedy pijani koledzy wysyłają mi smsy o tym ile dziewczyn "macali". Niestety sądzę, że on ma dość spore powodzenie wśród kobiet i to może być duża przeszkoda :) x Ta wspominka o tym, ze mógłby się wyprowadzić do innego miasta faktycznie brzmi dość poważnie. A może on sądzi, że Ty nie jesteś w to do końca zaangażowana przez swojego faceta?

Gość gość
GRZEGORZU KOTERBO po co zakładasz sto takich samych tematów i w każdym piszesz sam ze sobą? Miałeś stąd zniknąć i iść na leczenie, nie, na 50 latka nie będą leciały młode dziewczyny, nie łudź się.

Podchodzę do tego z dystansem. Sam ostatnio zaproponował spotkanie. Sądzę, że potrafi tym pokierować jeśli będzie chciał, zostawiam to jego inicjatywie. Z seksem na pewno poczekam, tak się złożyło, ze taki faktyczny pierwszy raz mam jeszcze przed sobą… ;)

Gość JULIaa20
Musisz sprawić że to Ciebie wybierze, chociaż myślę że już to zrobił :) Ja nie chce się do końca angażować. On ma swoją rodzinę dopóki nie złoży konkretnej deklaracji że mnie kocha i chce ze mną być to ja jemu też nic nie gwarantuję. Mało tego powiedział, że jak się zakocha to będę Jego to mnie trochę przeraziło, ale jednocześnie zaimponowało stanowczością

Gość gość
GRZEGORZU KOTERBO po co zakładasz sto takich samych tematów i w każdym piszesz sam ze sobą? Miałeś stąd zniknąć i iść na leczenie, nie, na 50 latka nie będą leciały młode dziewczyny, nie łudź się. v to nadal ten psychol?? tak cos podejrzewałam :O

yhm, o co kaman? ja tu naprawdę odpowiadam i mężczyzną nie jestem :P czy na tym forum grasuje jakiś podszyw?

Gość gość
Jeśli mężczyzna Tobie pasuje to nie patrz na to, że jest starszy

Gość JULIaa20
Zaczynają mnie już wkurzać.. jaki Grzegorz ja się pytam?!

Gość gość
Ten cały Grzegorz to bezrobotny zyeb, całe dnie spędza na tym forum wymyślając historie o kilkanaście bądź kilkadziesiąt lat młodszych dziewczynach (sam ma 50) i sam sobie do nich odpisując jako druga dziewczyna, standard.

Gość gość
Zaczynają mnie już wkurzać.. jaki Grzegorz ja się pytam?! v juz ty dobrze wiesz jaki lysolu :D

Gość JULIaa20
to chyba źle trafiłeś. Założyłam ten temat pod swoją sytuację żeby zobaczyć jak widzą inni moją sprawę z boku. Może otrzeźwić mi rozum a nie czytać non stop o jakimś podszywaczu

Gość gość
byles Grzesiu u psychiatry? wszyscy tutaj ci doradzali, czemu nie sluchasz?

ja jestem realną dziewczyną! jak tak teraz myślę, to faktycznie znalazłam dzisiaj trzy czy cztery topiki o takich romansach. Odpisałam tylko tutaj...

o matko xDDDDD

Gość JULIaa20
Ja jak szukałam były może z 2012 roku

Gość gość
W każdym powtarza się ten sam schemat, młoda dziewczyna niby zapatrzona w starego, te same szczegóły i odpisuje jej druga dziewczyna zapatrzona w starego też takie same szczegóły w każdym temacie. Grzesia zdemaskowali w jednym to spierdziela do kolejnego, to jego schemat.

Gość JULIaa20
Napisałam tak jak jest u mnie żadnego schematu nie ma, to Twoje zdanie. Jak napisałaś/eś wszystko co masz do napisania to żegnam. zadałam pytanie nie w sprawie jakiegoś Grześka!

Gość gość
pedofil Wysocki i Koterba 50 latek sa znani na całym Kafe :D

Gość JULIaa20
Do dolores on the dotted line dobrze że Ty wiesz że jestem druga osobą a ja wiem że Ty jesteś inna hahaha :D rozbawił mnie

Dzięki za info, pierwsze słyszę, ale też na kafe siedzę częściej dopiero od wczoraj :P Zaręczam, że ja Grzesiem nie jestem.

Gość gość
kogo obchodzi co ty koterba chcesz, wielka oddzialowa cie szuka ze strzykawka i lekami :D

W sumie schemat, bo każdy tego typu romans tak wygląda… Smoka w takiej opowieści nie ma i nie będzie. I jak tu poznać podszywa :D

Gość JULIaa20
Przysięgam na mój romans że ja nim tez nie jestem :D Taki żarcik a wracając do tematu tak poważnie, to jutro się z nim widzę i zastanawiam się czy poruszyć delikatnie temat o uczucia jak on to dalej widzi co o tym myślisz?

Gość gość
Dobra dajmy Koterbie się wypowiedzieć, bo jutro założy kolejny taki sam temat, chorym ludziom trzeba ustępować 🖐️

Fifti fifti, że któraś z nas to podszyw :D A macie jakieś konkretne plany na to spotkanie? To zależy od okoliczności chyba.

Gość JULIaa20
Nie mamy właśnie, zawsze coś na spontanie bez planowania na pewno pojedziemy coś zjeść na jakąś kolację. Z drugiej strony powiedzieliśmy sobie, że czas pokaże.. Sama nie wiem