Gość gość Napisano Marzec 2, 2016 - zawsze byłam dobra uczennica, świadectwa z czerwonym paskiem itd. ... - wpadłam w złe towarzystwo po gimnazjum, później wystraszyłam się, ze w świetnym LO do którego się dostałam sobie nie poradzę i zrezygnowałam głupia, do dziś nie mogę sobie tego wybaczyć,,,głupia,,, - zaraz potem choroba mamy, mój pobyt w szpitalu, prześladowanie i szykanowanie przez ludzi... - skończyłam głupie liceum wieczorowe , zdałam maturę (mając 21 lat, a wiec 2 lata później) - zostałam zgwałcona, straciliśmy dom w powodzi, żyliśmy w biedzie zawsze - po LO wyjechałam do Anglii, gdzie żyję z partnerem - 3 lata nie działo się nic, leczę do dziś załamanie i depresje - pod koniec 2014 roku znalazłam prace po znajomości, skończyłam ja w grudniu 2015 bo nie było ruchu w biznesie i robili zwolnienia - nauczyłam się dobrze języka, robię kurs zawodowy w collegu, szukam nowej pracy, ale jest ciężko... boje się jednak, ze już za późno, a moje błędy i luki w życiorysie uniemożliwia mi zdobycie dobrej pracy, zarabianie normalnych pieniędzy i godne życie... jestem 25 latka z niczym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach