Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kruszyna44

TABLETKI QLAIRA

Polecane posty

Witam. Jakie sa Wasze odczucia zwiazana z tabletami Qlaira? Ja po rozpoczeciu stosowania tych tabletek mialam miesiaczke, a pozniej przez trzy tygodnie plamienia. Kolejnej miesiaczki jeszcze nie mialam, choc jestem b napieta, tak jak przed kazda miesiaczka. Jestem niepelnospawna fiz, moj narzeczony takze. Tabletki antykoncepcyjne biore pierrwszy raz.

Gość gość
O tych tabletkach jest fajny filmik wpisz sobie germany Poland Frankfurt Rzepin youtube on trwa 7 minut i poczytaj sobie o mieście namysłów i zobacz szpital w tym mieście tam sprzedają tabletki qlaira

Witam. Dziekuje, ale nie odpowiedzialyscie na moje pytanie, co z miesiaczka? Od wczoraj zaczyna mi sie okres, ale nie moze sie zaczac. Jestem w mniej wiecej w polowie 2 opakowania. Czy ktoras z Was tak miala, gdy stowalyscie tabletki Qlaira? Czy jestescie zadowolone z tych tabletek? Czy sa one skuteczne, tzn czy chronia przed ciaza? Ineresuja mnie odpowiedzi na te pytania.

Witam, czy zadna z Was nie uzywala tabletek Qlaira? Dlaczego nie odpowiadacie na moje pytania?