Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PUSTY PECHERZ CIAZOWY BRAK ECHA ZARODKA

Polecane posty

Gość gość

Ostatni okres maial 20 stycznia 2016. Okresy mam regularne właściwie co do dnia. W dniu spodziewanej miesiaczki robilam 3 testy ciazowe- wszystkie pozytywne. 3 dni temu bylam na usg dopochwowym i lekarz stwierdzil pecherzyk ciazowy 0.84 cm z zarysem zarodka bez ASP. do kontroli za 3 tyg. Dzis bylam u innego lekarza na usg zobaczyc****echerzyk tak samo ale bez echa zarodka. dodam ze czuję się jak w ciaży, zgaga itp, ale nie mam mdłości. Mam bóle podbrzusza i krzyza. W terminie spodziewanego okresu piersi bardziej bolalay i byly sutki wieksze znacznie a teraz mi sutki staly sie normalne i piersi sa zwyczajne. Moj partner mial 3 lata temu badania nasienia i wyszlo ze plemniki maja małą *****iwosc. Czy jest ryzyko bezzarodkowej ciąży????? Dodam że to moja pierwsza ciąża.

Gość gość
JA BYŁAM CHyBA W 4- 5 TYDZ. JAK TESTY TEŻ BYŁY POZYTYWNE, W USG DOPOCHwowym pęcherzyk był widoczny ale pusty, lekarz powiedział że za mała ciąża by było dokładnie było widać, nie pamietam ale chyba po 2 tyg, już wszystko było ok.