Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Noxa part 5

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
maciek pewnie na bokach inne laski wali ze kciukas ma czas na kafe i na wyzywanie celebrytow na fb tak ze az ja blokuja zreszta zaden zdrowy chlop nie znioslby kontaktu z fagasem ktory wczesniej walil jego laske kolo jest pozbawiony uczucia zazdrosci raczej nie okazuje jej juz zainteresowania stad kciuk nocami sie nudzi i przesiaduje przy internecie do rana

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Tutaj nie ma kciukiem co analizowa膰. Wida膰 偶e do wygl膮du nie przyk艂adasz 偶adnej wagi. Wida膰 to cho膰by po w艂osach, kt贸re nigdy chyba porz膮dnego fryzjera nie widzia艂y. Pomijam ju偶 twoj膮 wag臋 i brak wysportowanej sylwetki. Mnie to generalnie dynda jak wygl膮dasz, ale wkurza mnie 偶e czepiasz si臋 wygl膮du innych sama nie maj膮c za grosz samokrytycyzmu. Tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hehe bardzo masz udany zwi膮zek kciuk skoro nocami gnijecie na kafeterii

Udost臋pnij ten post

00.57 kuzwa a ja nie rozumiem jak mo偶esz pisa膰 o mojej wadze i sylwetce, skoro jej nie widzialas. Wtf?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gdyby maciej by膰 facetem kt贸ry kocha swoj膮 dziewczyne to jak ka偶dy normalny facet kt贸remu na kobiecie zale偶y da艂by w morde takiemu ko艅skiemu a nie pi艂 z nim piwo. Taka prawda.

Udost臋pnij ten post

Co do moich w艂os贸w... chyba zaczn臋 nosi膰 mokr膮 wloszke, mo偶e wtedy b臋dzie ok. Mam kr臋cone wl0sy, a takie nigdy nie wygl膮daj膮 jak z reklamy. Kto艣, kto Nie ma kedziorow tego nie zrozumie. A ja prostowanie nie b臋d臋 bo je lubi臋. A fryzjera widuja,uwierz:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sorry kciuk czepiasz si臋 noxy i zgnita ale ona na noce znika a ty co siedzisz i klepiesz na kafe a ten tw贸j facet co czyta to i le偶y obok podobno haaha co艣 nie teges z wami albo jacy艣 uzale偶nieni jeste艣cie od internetu ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kciuk, lata艂y tutaj twoje foty wi臋c moja droga chocia偶 nie konfabuluj :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mokra w艂oszka by艂a modna sto lat za murzynami

Udost臋pnij ten post

M贸j zdrowy ch艂op nie ma kontaktu z 偶adnym moim eks, a w tej chwili le偶y obok iIczyta ksi膮偶k臋. I nigdy nie widzia艂am, 偶eby pili piwo, mo偶e te偶 dlatego, 偶e widok. Macieja z piwem sama bym uwiecznila. Maciej serdecznie nie znosi konia, a tolerowal go chwilowo tylko wtedy, gdy zalatwialismty kupno mieszkania. Mam nadziej臋 偶e teraz jest to klarowne i nie b臋dzie ju偶 niedom贸wie艅 dla was.:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
noxa przy troglodycie nie siedzi na internecie bo by dosta艂a w pysk albo znowu od艂膮czy艂by jej modem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nie wiem jak noxa i kciukiem mog艂y spa膰 z ko艅skim, przecie偶 patrz膮c na niego ma ju偶 si臋 odruch wymiotny no nie wyobra偶am sobie 偶e puka艂 mnie taki stary oble艣ny dziad

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widuj膮 fryzjera? Na pewno? :D Nie trzeba mokrej w艂oszki robi膰 aby mie膰 zadbane k臋dziory :D Twoje to nawet obok zadbanych w艂os贸w nie sta艂y :D ty nie masz lok贸w tylko miot艂臋 na g艂owie:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kciukiem sama pisa艂a艣 偶e maciej pi艂 piwo z ko艅skim i 偶e jak ko艅 by艂 chory to nawet obiadki mu razem przywozili艣cie i grali艣cie w jakie艣 gry towarzyskie. Czyta艂am na w艂asne oczy to ju偶 sko艅cz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
znowu ? a co ju偶 jej od艂膮cza艂 ??????

Udost臋pnij ten post

Dzi艣 jej nie ma, wcze艣niej bywa艂a tu nocami, niech sobie ka偶dy siedzi na necie ile chce. A ja jeszcze raz przypomn臋 jestem chora, 艣piew g艂upich godzinach bo jak si臋 siedzi w 艂贸偶ku 24h na dob臋 jak ja od kilkunastu dni, to logiczne. Nikt z was nigdy nie by艂 d艂u偶ej chory? Bo czasami mam wra偶enie 偶e jeste艣cie totalnie oderwanie od rzeczywistosci albo klepiecie by klepac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na wszystko masz glupie tlumaczenia zreszta nudna juz jestes 馃槾

Udost臋pnij ten post

1.o2 no lata艂y, no i ? A ty jeste艣 zadowolona ze swoich starych fot? Bo ja nie. CzlowiekKsie zmienia. Kiedy艣 mia艂am szopk臋 na g艂owie Ala Nina hagen i do dzi艣 niekiedy mam bo taka jestem, nigdy nie wygladalam jak wszyscy. Teraz jednak cz臋艣ciej nosz臋 moje loki bez tapiru.skoro nie widzialas, to si臋 nie wypowiadaj. A moja sylwetka dzi艣 a rokKtemu to niebo i ziemia Xxxxxxx Jak le偶a艂 w szpitalu. Kuzwa o pewnych sprawachBsie zapomina w krytycznych momentach. Wiesz? Np jak maj膮 ci nog臋 odci膮膰 czego ja szcz臋艣cie nie zrobili

Udost臋pnij ten post

G艂upie? Nie, to wy jeste艣cie g艂upi, skoro setny raz powtarzam ze z wyra nie mog臋 wychodzi膰,przespalam p贸艂 dnia to teraz siedz臋, Maciej wyj****y, to le偶y obok czyta i idzie zaraz spa膰, proste. Nie musz臋 na nim siedzie膰 by by膰 z nim i celebrowa膰 mi艂o艣膰. Kuzwa. Wy robicie co艣 poza Internetem ze tak ma艂o dociera ?:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wymiguj sie choroba bo widuje ciebie nocami regularnie noxy noca jeszcze nie widzialam wiec pojawia sie raczej sporadycznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na cholere ci to spotkanie z dziwelia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kciukiem dzi艣 1.o2 no lata艂y, no i ? A ty jeste艣 zadowolona ze swoich starych fot? Bo ja nie. xxx To by艂a moja odpowied藕 na tw贸j zarzut 偶e twojej figury nie wiedzia艂am :D dzi臋kuj臋 偶e przyzna艂a艣 mi racj臋 :) Jestem zadowolona ze swoich starych fot , zdziwiona?

Udost臋pnij ten post

Bo siedz臋 nocami, w dzie艅 rzadko. I nie por贸wnuj mnie do noxy, tyle samo tu siedzi co hejty, ja si臋 chocia偶 przyznaje ze bywam na kafe. Szczeg贸lnie teraz, gdy jestem przypieta doOlozka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
od 12 lat tu pierdzisz blerwo chora czy zdrowa zawsze na posterunku

Udost臋pnij ten post

Bo nie widzia艂a艣. M贸wisz, 偶e widzia艂a艣 moje foty ok, ale chyba rozmawiamy o tera藕niejszo艣ci, je艣li nie, to mnie popraw. Bo je艣li jednak o tera藕niejszo艣ci, no to nie wiesz jak wygl膮dam. To pozazdro艣ci膰 ja nie lubi臋.

Udost臋pnij ten post

Z dwoma 3 letnimi przerwami, ale to si臋 zgadza znam kafe lat 12. Tj poczt臋 kt贸ra codziennie od 14 lat sprawdzam, a mam ja odk膮d na informatyce w podstaw贸wce zak艂adali艣my pierwsze konto mailowe.masakra:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
noxia przynajmniej ssie knag臋 i nape艂nia koryto pyrami

Udost臋pnij ten post

U nas od 2 tygodni gotuje tylko Maciej:-) i sprz膮ta, pracuje, zajmuje si臋 psaMi, podaje mi wszystko a ja w tym czasie zazwyczaj 艣pi臋. DlategoOteraz on 艣pi a ja buszuje, ci臋偶ko si臋 zsynchronizowac w chorobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Troch臋 zazdroszcz臋 noxelii 偶e robi seks :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niby taka brzydka i g艂upia a rozkochac potrafi :o ...

Udost臋pnij ten post