Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

urzad pracy odmowa czy mial ktos podobnie

Polecane posty

Gość gość
Na zus, ktoś się zrzuca, zgadza się,są to pieniądze podatników. Na wypłate 500 plus myślisz że się nikt nie zrzuca,że pieniądze z nieba spadły.Pierwsi w kolejce po nie ustawi się Pis , i bogacze na waciki,celowo górnego progu nie zroili żeby sami z tego programu mogli skorzystać na swoje bękarty, bo mają za mało.Przyjmij że Polska jest krajem że jak nie kombinujesz,to nie istniejesz.Mamy rzad gorszy niz przekręt w Amber Gold.Nawet w bogatej Angli są zrobione progi górne,żeby bogaci nie mogli pobierać zasiłków na dzieci.Jedne rodziny będą korzystać, inne za to płacić.Moja kuzynka z trójką dzieci ,które się uczą nie dostanie nic,a dopłaci do innych.Dzieci w wieku 6 lat,i 18 letnie blizniaki.Uważasz to za uczciwe,ja takich rodzin znam więcej.

Gość gość
no to sie w PL pozmienialo.bp mnie nikt nigdy nie zaproponoweal pracy, mimo iz bylam gotowa dojezdzac nawet do 100 km dziennie.a urzad mnie raz skreslil, bo z grypa i ciezka goraczka nie bylam w stanie wyjsc z domu, nawet do lekarza bo dodatkowo lalo jak z cebra

Gość gość
Przeciez ja bylam na skierowaniach z urzedu pracy pow 10razy wszystko bylo juz ustawione, za dojazd nikt nie zwroci. Urzedasy robia to tylko po to, by w aktach bylo, ze ci przedstawili oferte i dzieki temu, twoje akta pozniej maja grubosc encyklopedi.. i prosz ejak Panie urzedniczki sie napracowaly.